|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע, אני ראיתי כמה מחקרים על הגברת סיכון לעששת בגלל סוכר. זה כבר לא שווה את זה
דבר שני, ראיתי כמה מאמרים שהמסקנה בסופם הייתה שבתהליך העיכול של הסוכר הוא משפעל ומבזבז לגוף ויטמינים בעיקר מסוג B, בנוסף להיותו נטול ערכים תזונתיים. מצד שני לא זוכר שהיה שם יותר מדי רפרנסים מה הבעיה בדבש?!?!?1
__________________
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה הבעיה בלאכול דברים שלא מסוכר? זה גם הרבה יותר משביע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לאכול 5000 קלוריות ביום זה משביע עם סוכר או בלי סוכר. אי אפשר לדחוף כל היום לחם, בגלל זה שותים לדוגמא שיבולת שועל טחונה. במקום זה יש דברים כמו שהצגתי עם הרבה פחמימות, קצת שומן, ולא כ"כ משביעים ככה שאפשר לאכול הרבה. גם דבש זה טוב.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |