|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מעדיף להביא את השומן שלי ממקורות איכותיים יותר, אם אתה לא אז סבבה, אין צורך להתעצבן. אני עדייף חושב שגם למי שבסייקל, יש מקורות פחמימות הרבה יותר טובות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
אני אשמח אם תתן דוגמאות למקורות טובים של פחמימות. בנוסף לשיבולת אני אוכל פסטה/אורז/לחם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חסר?
![]() |
![]() |
#4 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
פירות, גזר, דלעת, פטרוזיליה וכו' זה הרבה יותר טוב משיבולת שועל? מישהו מסוגל לאכול כמות של פטרוזיליה בשביל לקבל בארוחה 60-70 גרם פחמימה? אני אוכל בכל ארוחה לפחות 80 גרם פחמימה. טוב שלא רשמת לי שסוכר הוא מקור מצוין לפחמימה. או קולה... עוד מעט אני מצרף את התמונה הבאה לחתימה שלי. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
דבר שני, דיברתי על שורש פטרוזיליה. ומה שאמרת על סוכר וקולה ממש לא קשור, כתבתי מקורות טובים מאוד לפחמימות איכותיות. איך אתה משווה?
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרבה פחות ממלא אז אפשר לאכול הרבה. גם שוגי יכול להיות פתרון טוב (למרות שזה תירס, אם זה מפריע לך, אבל 85 גרם פחמימה ב-100 גרם ורק 0.2 גרם שומן). גרנולה דלת שומן. יש גם את הקורנפלקס האלה של קוואקר (סקוורס משהו). (בכל הקורנפלקסים האלה הפחמימות שבאות מסוכר הן 15-16 גרם ב-100 גרם, ואין שום דבר רע בסוכר - ההפך!) אם אתה בקטע של פחמימות, ולא משנה מאיפה, יש גלידות דלות שומן של קרמיסימו. עדשים, אפונה.. בייגלה בלי שומשום (יש גם מקמח מלא).. כמובן שקטניות כמו שציינו פה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או! איפה היית לפני שבוע כשהתווכחו איתי שסוכר זה הזבל של הזבל, ואני אמרתי בדיוק את מה שאתה אומר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |