|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני שמח שאתם מנסים לעזור ולא תוקפים,תודה.
סתכלו כאן זה 10 מיתוסים על הצבא למי שלא מתגייס מה בדיוק קורה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/ma...msgid=32277021 דווקא אני בעד שיתגיסו,אבל אני בן יחיד ולקרבי אמא שלי לא תחתום. וג'ובניק זה חרא של מוטלות גם אם אני יחזור כל יום לבית. AkunaMatata זה בתהליכי בירור אחי,אולי אני באמת מתחיל ![]() פאנק ומזוז תודה לכם אחים שלי.
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גיל תיגש לפחות למבחן, למה לדפוק הכל מהתחלה? מה אכפת לך, זה כולה כמה שעות מהחיים שלך שעלולים ממש לעזור לך בעתיד.
בתור ג'ובניק אתה יוכל לשרת באחלה יחידות ובאחלה תפקידים. חבל מאוד שתדפוק לעצמך. לך תדע, אולי עוד שנה אתה "תורעל" ותרצה לשרת? הכל קורה בחיים, חבל שאתה מפוצץ על ההתחלה את האופציה הזאת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש תפקידים במודעין לא פחות חשובים מקרבי...
ואתה תורם שם ממש ממש הרבה... אתה תוכל להיות גאה בעצמך אם תהיה שם למרות שאתה כאילו ג'ובניק... וחוץ מזה גם יש סתם תפקידים עורפיים מאוד נחמדים כמו יחידת החילוץ של פיקוד העורף... הם עושים המון וטסים הרבה לחו"ל למרות שהם לא קרביים... אז בהצלחה