![]() |
מחר יש לי צו רשאון בלישכת גיוס!
תגידו כמה זמן בערך צריכים להיות שם ?
אם אני לא עושה את המבחן של המחשב,אני מסיים מהר ?.. |
מה שלא תעשה את המבחן של המחשב?
|
לי לקח בערך 6 שעות עם המבחן
אבל זה תלוי אם אתה עושה להם בעיות ניסיתי להוריד פרופיל על כל מיני דברים על שלחו אותי לעות בדיקות אקג ובדיקות דם |
אחי, שמע עכשיו טוב טוב מה שאני אומר לך...
היום בדיוק הייתה לנו פגישה עם רס"רית שבאה לאוניברסיטה ודיברה איתנו, איך העניינים מתנהלים, מה נעשה בצבע אחרי שנגמור ללמוד ועוד כל מיני.. קיצר, היא אמרה חד וחלק, שהשיבוץ שלך בצבא, הזימון ליחידות, וכל מה שחושבים עליך, 95% מזה תלויים במבחנים האלה בצו הראשון שלך!!!!!!!! לכן אני מפציר בך, אל תזלזל בזה! ותעשה את המיטב!!!! בהצלחה :) |
זין שלי שאני יעשה מבחן של 6 שעות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה לא מבחן של 6 שעות יא נובים...
כל היום הוא בערך 5 שעות ואין לכם ברירה בוא נגיד ככה ! ומי שמאד חשוב לו שירות ביחידה מובחרת כדי מאד שיגיעה מוכן וצלול באותו יום ולא ידבר בלבלות בראיון אישי |
המבחן הוא רוב הזמן.. האימות נתונים והראיון האישי והבדיקות הן יחסית קצרות. אתה תצא משם תוך 3 שעות ככה.
|
שאני מגיע ללשכת הגיוס, אני יכול לדבר עם הקבן ליפני ?
או שצריך לעשות בעיות חח ?? בגדול בלי המבחן תוך כמה זמן אני יוצא מהלשכה ? |
מז''א ?
אתה מתכוון להשתמט ? אתה תצא כמו שאמרו לך פה כבר משהו כמו 3 פחות קצת |
ציטוט:
אני לא מוכן לבלות שם יום שלם. בבדיקות הרפאויות, אם אני עושה בעיות וזה.. יש מצב שאני לא יעשה ? לא מתאים לי שאיזה הומו יגיע לי בבצים ויראה את קוביותי ללא בגדים! רק עם זאת אישה בת 20+ אני מסכים :sbb4: |
ציטוט:
יש גם רופא אחד שעושה את זה. |
ציטוט:
wTf ?!!!!!!! אני יגיד לחיילת בראיון,אני לא נכנס לשום רופא אלה אם את עושה לי את הבדיקה :sbb4: |
אוי איזה אנשים אתה ...
מה הבעיה שניה הוא נודע בייצה ואתה מתלבש כאילו הוא נהנה לגעת ב 10000 ביצים ביום אתם אנשים מוזרים , אבל בכל מקרה אם אתה מתכוון לא לעושת מבחנים ולעשות בעיות בבדיקות , אז אולי עדיף שלא תגיעה כי לא היה לך ברירה לעשות את זה בשלב מסויים |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבדיקות האלה לא מעניינות אותי בכלל ואני לא מתכוון לתת לאיזה רופא לינגוע בי. מזוז אחי. אני לא מוכן שמישהו יראה אותי ערום,ויגע לי בבצים לך תדע כמה מחלות יש לו בידיים מרוב שהוא נגע בבצים ולא תדע עם הוא בכלל מחליף כפפות בכל בדיקה.. |
אוו כן והוא טובל תכפפות שלו לפני בשומן חזירים
ועושה ביד איתם .... נווו באמת , תאמין לי שהדבר האחרון שמעניין אותו זה לראות אותך ערום וחוץ מזה כשתתבגר (כי אתה לא נראה לי בוגר) אתה תבין איזה שטות עשית תגמור עם הצו הזה ותלך הבית בראש שקט |
תגיע מוקדם תלך מוקדם\תעביר תכרטיס לפני כולם
סהכ לא הרבה זמן והמבחן מחשב שעה שעתיים ככה |
תתבגר ואולי אחרי זה תתגייס.
תינוק |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ