|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני בן 18 וחצי על מטר 85 ושוקל 116 וחצי קילו..(בעליה שלי אני מצפה להגיע ל120 ומעלה..) עומר יתחרה בקטגורית משקל או עד 80 או עד 70 קילו..באחד מהן אני לא כלכך זוכר.. ואני יתחרה ב19-21 ד"א אנשים חוץ מ"ניגרי ענק" ו"האדמור" שהם כבר התחרו כמה פעמים יש פה עוד מישהו בפורום שרוצה להיתחרות בנאבא או בIFBB 2007? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 116 קילו
![]()
![]() |
#4 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() GOD DAMN!
שניכם נראים מגודלים אחי כל הכבוד! ![]() ולשאלה שלך אני יתחרה ב IFBB עד 21 אבל אתה כבר יודע את זה... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל החכמה להראות גדול וטוב גם בסוף החיטוב! לא חסר דוגמאות של חבר'ה שניראו ממש גדולים במאסה, ולאחר החיטוב שראו "כמה בשר" באמת היה להם.. בכל אופן שיהיה לשניכם המון בהצלחה!!! וכמו שד"ר מאסל אמר פעם: (לא ניראה לי שהוא זוכר ![]() תיקחו את המשקל הכי הכי נמוך (תגזימו אפילו) שאתם חושבים שאתם תגיעו אליו בסוף החיטוב... אז מהמשקל הזה תורידו עוד 7-8 קילו. במידה ואתם תעשו ייבוש ותתחטבו כמו שצריך. אמיר באיזה קטגוריה אתה מתכוון להתחרות? נוער או עד 21? ומה ההיקפים שלך והמשקל נכון להיום? |
|
![]() |
![]() |