|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() חבר'ה ,אתם כבר מכירים את המנטרה שלי
"מוות הוא שיחרור, לא עונש" עצם עצם הייתי שובר להם בגוף ,אבל לא הורג אותם הייתי גוזר להם את האשכים ס"מ ס"מ ,אבל לא הורג אותם קוצץ להם תזין כמו מלפפון לסלט ,אבל לא הורג אותם כי מוות זה השיחרור , לא העונש.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() היה פעם קטע בחדשות
פרסמו שמצאו כמה כלבים תלויים על סלים במגרש איפשהו בצפון באיזה כפר ערבי .... בקיצור אנשים מסכנים ,הדבר היחידי שהם יכולים לעשות זה להתעלל ביצורים נחותים מהם ,זה מראה על החולשה שלהם כנראה מתעללים בהם גם
![]() |
#5 |
|
![]() מישהו יודע על פרוות החווה הסינית?
הבאתי את זה פה פעם ומני מחק לי את זה כי זה יותר מידיי אלים, ניסיתי למצוא את זה שוב לא מזמן ולא מצאתי, אם מישהו יכול להביא לי קישור לסרטון אני אשמח. רק תודיעו לי להסתכל במוניטין כי אני מסתכל על זה..
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() הם הולכים להצטער על ההתעללות הזאת חבל על הזמן!
שלא לדבר על זה..שהם מפגרים בנוסף לזה שהם חארות! הם אשכרה פרסמו פשע והם הולכים להיסתבך על זה בצורא רצינית (אני מקוה..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחכה לראות את הבנאדם שיתעלל בחיה תמימה לידי!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל