![]() |
התעללות
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1745045
ילדים מפגרים. גזר דין מוות מגיע להם, ולא אני לא מגזים. |
ציטוט:
|
קצת הגזמת אם הגזר דין מוות אבל אפשר לחתוך להם איזה אצבע או שתיים..
|
ציטוט:
לא מסכים איתי? |
ציטוט:
|
איזה בני זונות סגרתי את החלון באמצע כי לא רציתי להמשיך לראות את זה!
הלוואי שהאוגר הזה יתן ביס בביצים לכל אחד מהשחיפים האלה! הבני זונות האלה מגדלים אוגר בשביל להתעלל בו... באמת צריך להרוג אותם! |
אלכס אמר נכון, לא שווה להרוג כי זה מחמיר אבל לחתוך אצבע או שתיים זה עונש הכי טוב, סבל לכל החיים.
|
לא עובד לי=\
|
ציטוט:
1)לקשור אותם למיטה. 2)לסחוט להם לימון לעיניים. 3)לשייף להם את האצבעות עד שישאר חצי מכל אצבע. 4)לתלוש להם את כל השיערות באף אחת אחת עם פינצטה. 5)לחרבן עליהם. 6)לעשות להם את העינוי הכי מחרפן שיש(ראיתי במכסחי המיתוסים): לטפטף עליהם מים קפואים לראש, אחרי כמה שעות בן אדם יכול להתחרפן. ככה עד המוות מרעב\צמא. |
לשלוח אותם לעבוד בפרך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא גזר דין מוות ולא כריתת אצבעות ולא כלא... שישלחו אותם ללכת לחפור את תעלת הימים...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עכשיו למדתי לקח, לא להסתבך איתך! באמת עונשים כואבים וסאדיסטיים במיוחד. |
ציטוט:
|
מגיע להם הרבה עצמות שבורות.
בלג בעומר יש ילדים גותיים או כל החרא הזה שמתעללים בחיות ועושים כתות שטן , אז צריך לדחוף אותם למדורה בדרך כלל תראו אותם רק בשעות המאוחרות של הלילה במקומות נידחים יחסית |
אני הייתי פשוט קוטע להם את כל הגפיים ומשאיר אותם רק עם טורסו וראש. גם אם הם ירצו להתאבד, והם ירצו, הם לא יוכלו כי לא יהיה להם איך.
כמובן הקטיעה צריכה להשאיר חלק קטן מהחלק העליון של הגפיים כדי שיהיה אפשרי לקשור להם חוסם עורקים על מנת שלא ימותו לנו מאיבוד דם חס וחלילה. אגב, הסרטון לא עובד לי. |
מה יצא לכם מההתעללות בהם?? שלחו אותם לעבוד בפרך כל החייים שלהם לסלול כבישים ולחפור מנהרות... כל שעת עבודה שלהם תתן להם כמה פרוטות עד שהם יחזירו סכום כסף מספיק מכובד לתנו לחיות לחיות הם לא מפסיקים לעבוד... תאמינו לי בשיטה הזאת על הפושעים אתם ממגרים את הפשיעה בארץ ומקדמים פרוייקטים חשובים בארץ וחוסכים כסף למדינה...
|
מי שלא עובד לו, זה כמה ילדים קטנים שיש להם אוגר והם משחקים בו, זורקים אותו הופכים אותו והם מבסוטים כמו זונות.
הייתי צריך להוסיף "להושיב אותם על דילדו" |
מושפעים וחסרי חיים מזה זה הדבר הזה?? קודם כל המנהלים של פליקס צריכים להוריד תוידאו הזה
בכלל מהאתר..דבר שני ה' רואה הכול! |
נראה לי אני הולך להגיש תלונה בצער בעלי חיות...
|
גועל נפש. סגרתי באמצע.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ