|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
אבל זה תרגילים מורכבים...שאתה עושה אותם עוד חלקים בגוף עובדים זה הקטע בזה שזה מורכב..ושאתה עושה תרגילים מורכבים הגוף שלך גדל יותר טוב כי אלה התרגילים שבדרך כלל עובדים הכי טוב ולפי התוכנית אני אמור גל ליגדול עם פרופורציות בכל הגוף
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
אני לא חושב שהיה לי היקף 43 בידיים עם תוכנית אימונים כזאת בלי תרגילים ישירים אבל בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
אתה לא מאמין אני לא יכול להגיד לך כלום על זה..אני יבדוק כמו שאמרתי כל שבוע את המישקל שלי וניראה לאן אני יגיע ואני יגיד לכם גם עם גדל לי היד(עשיתי הפסקה של אימונים לא מזמן והפסקתי עם התזונה אז ירדתי ל 38 בהיקף של היד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה!
גם אני עכשיו בדיוק ב5X5 ![]() ואגב...איך אתה מגיע למשקלים האלה (אני מדבר טכנית) אצלי הפלטות הכי קטנות זה 2.5 ליברות