|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() להרבה זה קורה במוט W בגלל הקימור שלו או משו כזה. תעבוד עם מוט אולימפי תראה אתה תרגיש מצויין, גם עם משקלים כבדים.
![]() |
#2 | |
|
![]() ציטוט:
שאם כואב לך באמות בזמצן כפיפית מרקפים אתה צריך לעבוד למוט W כי הצורה בולמת את הכאב הזה... ![]() ולנושא.. גם לי זה היה סימן שהאיזור ליד פרק כ היד לא רגיל למשקלים האלה..תתחיל עם משקלים נמוכים עד שהאיזור או יותר נכון העצם תתרגל לעומסים האלה ולאט לאט תעלה...גם אם אתה עושה עם משקל נמוך זה לא נורא ולא מפדח..עדיף לעבוד עם שמקלים נמוכים מאשר משקלים גבוהים שיגרמו בעתיד לפציעות.. ואני עכשיו עובד עם משקלים נמוכים מאוד..כי כבר סבלתי מדלקת בכתפיים באמה וכאבי גב רציניים. עבוד לאט עם משקלים נמוכים ועם בוא הזמן תעלה למשקלים גדולים ותפציץ. עד אז..בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
ככל שמתקרבים מסופינציה למיד פוזישין העומס על כופפי פרק כף היד קטן.
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
פותח השירשור ציין דלקת בפלקסורים של פרק כף היד, בסופינציה אותם פלקסורים נמצאים תחת כיווץ איזומטרי חזק, במעבר למיד פוזישין העומס יורד בהדרגה.
![]() |