|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי
|
![]() סלח לי אבל הם מתארים פשוט תקופה רעה,לא מזכירים שום כנסת ושום ממשלה .
אתה יודע כמה תקופות כאלה היו? כל תקופה רעה תכיל את הדברים האלה,כלכלה,ממשלה,דת,זנות,ושטחים שנכבשים. אין פה איז משהו מיוחד שאפשר להגיד שללא ספק מדובר בתקופה שלנו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל,אני מייחס את זה לתקופה שלנו,כי יש עוד פסוקים שמדברים על מלחמה,(יש אומרים גרעינית) ועוד כמה כמה נבואות שמתחברות לי לתקופה הזאת,זה גם ניראה לי מתאים לימנו בגלל,שכתוב שהעולם יהיה 6000 שנה,ואנחנו מתקרבים לסוף בערך,ועכשיו זה ניראה לי מתאים. אבל שוב אתה צודק וכולם צודקים,אין הוכחות שזה בדיוק על התקופה שלנו,הכל יכול להיות. ועוד משהו,"לא כתוב כנסת",אתה לא מצפה שיכתבו לך "כנסת ישראל",מי שלמד קצת תורה יודע שלא הכל ברור,וצריך לנסות להבין,ועל פי כמה מפרשים שראיתי,הם אומרים שהכוונה לבית המחוקקים וכו',מה שאומר שביימנו זה הכנסת.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
תסיק מסקנות לבד,אבל בכל מקרה,זה גם יכול להיות 6999 לדעתי זה טיפשי לקרוא לזה נבואה,זה סה"כ תיאור של מצב לפני הגאולה שלפיה מתייחסים. אתה יודע כמה תקופות כאלו היו במהלך השנים של עם ישראל ? הרמבם ועוד הרבה חכמים היו בטוחים שבתקופה שלהם בא המשיח,אבל לא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אלפיים שנה -תוהו אלפיים שנה-תורה (מאברהם אבינו עד בית שני בערך) אלפיים שנה -גאולה,שהייתה אמורה לבוא אבל בגלל העוונות היא מאחרת לבוא,ככה כתוב. ואחרי זה העולם יחרב(לא מצאתי מילה אחרת) לגמרי ואחרי זה יהיה העולם ה"חדש",כי העולם ה"חדש" לא יכול להתקיים על העולם הזה,וצריך לפרמט תעולם הזה..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אם העולם יחרב,זה אך ורק בגלל הסיבות הטבעיות שפוקדות אותנו(אטמוספירה,קרחונים,מטאורים וכו') כמו שאמרתי,היו המון תקופות של חכמים גדולים שהיו בטוחים שהמשיח כל רגע בא,וכל הסמנים זהים לתקופה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מאיזה גמרא לקחת את זה?
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה כופר או מה?
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל זכותך לחשוב ככה. ימים יגידו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אמרתי שהיו כמה וכמה חכמים גדולים שהיו בטוחים בנ"ל. בכל אופן,כמו שיש דברים שאתה יכול להגיד עליהם שהם סמנים לתקופה שלנו אני יכול להראות לך כאלה שלא. |
|
![]() |
![]() |