|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() כמובן שיש סימוכין
הכל נמצא בספרו של לייל מקדונלד Ud2
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לתרגיל שהסברתי קודם...
השרירים האלו בסך הכל מחוברים לשריר הבטן (קוביות ואלכסונים ) ותפקידם למשוך אותם לכיוון הגב תגיד לחבר שלך לעשות 5 סטים של 20 שניות בעמידת שש כל יום וכל שבוע להוסיף 10 שניות לכל סט חברך צריך לקבל מודעות לאפשרות הזאת הרי כולנו בסך הכל יכולים ללכת עם בטן שטוחה בעזרת משיכה של הבטן פנימה בטן נפולה אך לא שמנה זה חוסר טון בשרירים הרחב בטניים ... חוץ מזה לכולם כאן כדי מאוד לעשות את התרגיל הזה בנוסף להכנסת הבטן הוא גם מעלה את הלחץ התוך בטני ושומר על עמוד השדרה ומאזן ולוקח ממנו לחץ (לגב בריא יותר עם אתם עוסקים בסקוואטים ודדליפט...)
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אני יגיד לו לעשות למרות שאני בספק אם הוא ינסה..
אי אפשר לשכנע אותו שהחלק התחתון של הבטן זה חלק מהרקטוס אבדומיניס, הוא בטוח שזה כסל (למרות שכסל זה בגלל עצם האגן... ובנוסף לכל הוא גם קורא לזה כסת), אז את זה אני כן ישכנע אותו לעשות ? ![]() לא משנה, הוא בחור טוב בסה"כ ![]() ננסה בכל מקרה, תודה רבה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() התרגיל ואקום נשמע טוב אבל למי יש כוח לשלב אותו סתם ככה, זה לא רציני ולא מועיל לדעתי.
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה כל כך תצטער שלא עשית אותו או כל תרגיל שמעלה את הלחץ התוך בטני בעוד כמה שנים כשהגב שלך יתחיל לכאוב
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הוא חולה נפש אבל אני אוהב את הכתיבה שלו למרות שהוא אוהב לחפור בהתחלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() חבר שלך לקח Gh במקרה<?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לשים אותו כחלק מהאימון?Oם
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() איתן לא יודע מה איתך,
אבל אני הולך להכניס את התרגיל הזה בכל אימון בטן מהיום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() גם ככה המכון כושר הפרטי שלי מוכן ב1 לאוגוסט בערך אז נעשה את זה כחלק מהאימון
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() כל התשובות שגויות.
גם לי יש את זה ,הבטן "עוברת"את החזה רואים את זה גם עם גופייה זה בגלל שיש לי סוג של עיכול בגב התחתון כלפי פנימה מה שמוציא קדימה את הבטן הפתרון עבודה על הגב התחתון וחיזוקו וככה יש יותר תמיכה והבטן סוג של "מתיישרת"עובד עליי בינתיים זה בשלבים למרות שאנסה גם את התרגיל עם שרירי הבטן הפנימיים. וד"א יש לי מסת שריר טובה בבטן+אלכסונים
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שומן מוצק ? תתחיל חיטוב ! טרנסברס אבדומיניס? תעשה ואקום ! גב תחתון חלש? תעשה דדליפט ! אחד מהם חייב לעבוד xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() אני עדיין לא מבין את התרגיל ואקום אני עושה אותו 3 ימים כבר. ועדיין לא הבנתי אם מתי שמכניסים את הבטן צריכים גם לנשום או לעצור את הנשימה??? אני עושה 3 סטים של 20 שניות שלפעמים אני נושם באמצע. אני לא מבין איך אפשר להחזיק ככה 30-60 שניות זה בלתי אפשרי אלא אם נושמים.
Thai b0x לא בהכרח חייבים לעשות דדליפט. אני עושה למשל היפר-אקטסטנשן עם תוספת משקל וזה גם טוב לגב התחתון(פילו שהייתי רוצה לעשות דדליפט)
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואי אחי זה בדיוק בדיוק מה שיש לי... ורגע איזה תרגילים לגב תחתון? יש תרגיל שאני עושה במכון עם משקל גוף..אני לא ידוע איך זה נקרא אבל זה תרגיל די מוכר..האם הוא טוב לדעתכם? |
|
![]() |
![]() |