|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
נפיחון
|
![]() קניתי עוגיות מקמח חיטה.דווקא הערכים שלנהם לא רעים בכלל:חלבון 6.5 ופחמימות 65.5 ל100 גרם.עכשיו העוגיות הללו עשויות מקמח חיטה.האם זה בסדר הקמח הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קמח חיטה = קמח לבן
יש קמח שכתוב עליו קמח מחיטה מלאה בקשר לעוגיות תאכל מדי פעם בלי להגזים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() קמח חיטה זה קמח לבן
אין לו שום סיבים שום ויטמינים ושום מינרלים לא אמרתי שזה לא טוב, אבל עדיף מקמח מלא |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() אמרו לי שבחיטה מלאה או בלנה לא ממש זוכר,הפחמימות לא נותנות כלום.כאילו למערכת העיכול לוקח יותר זמן לעכל אותם וככה הן לא מגיעות בכלל לשריר.זה נכון?
ניסיתי להסביר כמה שיותר טוב מקווה שתבינו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |