|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אוקיי אז תגיד לו שיעשה את התרגיל שדואנו אמר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חבר שלך לקח Gh במקרה<?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כל התשובות שגויות.
גם לי יש את זה ,הבטן "עוברת"את החזה רואים את זה גם עם גופייה זה בגלל שיש לי סוג של עיכול בגב התחתון כלפי פנימה מה שמוציא קדימה את הבטן הפתרון עבודה על הגב התחתון וחיזוקו וככה יש יותר תמיכה והבטן סוג של "מתיישרת"עובד עליי בינתיים זה בשלבים למרות שאנסה גם את התרגיל עם שרירי הבטן הפנימיים. וד"א יש לי מסת שריר טובה בבטן+אלכסונים
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שומן מוצק ? תתחיל חיטוב ! טרנסברס אבדומיניס? תעשה ואקום ! גב תחתון חלש? תעשה דדליפט ! אחד מהם חייב לעבוד xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
לורדוזת יתר שלא כתוצאה ממבנה מולד בד"כ מתרחשת כתוצאה מזוקפי גו חזקים ביחס לכופפי עמוד שדרה חלשים (בעיקר הרקטוס אבדומיניס).
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
מרכז הכובד של הגוף נמצא לפני החוליות, מה שאומר שהתנגדות פועלת להקטנת הלורדוזה ובעצם להשטחת ההקשתה הזאת, בכדי לשמור על אותה לורדוזה שלא תקטן זוקפי הגו פועלים בכיוון הנגדי ובעצם לפשיטת עמוד השדרה. מפה ניתן להסיק שכאשר מדובר בלורדוזה רגילה או אפילו במצב של לורדוזת יתר (כאן זה בא לידי ביטוי כרכיב דוחס גדול יותר על אותם חוליות) הדבר לא יכול להיות תוצאה של זוקפי גו חלשים. אלא להפך, כתוצאה מחולשתם של שרירים שפעולתם היא לכופף את עמוד השדרה (שרירי הבטן) וליצור איזון עם פעולתם זוקפי הגו.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואי אחי זה בדיוק בדיוק מה שיש לי... ורגע איזה תרגילים לגב תחתון? יש תרגיל שאני עושה במכון עם משקל גוף..אני לא ידוע איך זה נקרא אבל זה תרגיל די מוכר..האם הוא טוב לדעתכם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אותה בעיה שיש לי
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() בונא אני עושה את זה תמיד סתם מתוך הרגל ולא ידעתי שזה תרגיל הואקום הזה.
|
![]() |
![]() |