|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם עשית את ה8 חזרות הראשונות במשקל שקרוב ל8RM שלך אז אני לא רואה סיבה למה שלא תתרחש היפרטרופיה - השריר כן נפגע מאוד וכו', אחרי זה אתה מוריד משקל ועובר לעבודה על סוג סיב אחר ועל מאגרי האנרגיה והמינרלים למניהם של השריר שמובילים לשיפור בסיבולת השריר, אבל החלק הראשון (וגם האחרים קצת) גורם היפרטרופיה מצויינת, לא ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המונח 6-12 חזרות להיפרטרופיה הוא לא המלצה, זה העובדה.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה צריך להבין שדרופסט זה סט אחד ארוך ורציף ללא מנוחה/הפסקה בינהם. כלומר אתה לא מקבל 8 חזרות בסופו של דבר אתה מקבל הרבה יותר חזרות, לכן כפי שאמרתי השיטה הזאת משפרת בעיקר את הרכיב הסיבולתי של השריר. אני אחדד את התרגיל בקצרה בדוגמה קלה, לפני כשבועיים עשיתי דרופסט לשריר הסוליה (בתרגיל הרמת עקבים בישיבה), אז הזמנתי בחור חביב לעמוד לידי ולעזור לי לבצע את הדרופסט, אז עשיתי 10 חזרות הגעתי לכשל, תוך כדי העבודה וללא הפסקה ביקשתי מהבנאדם שיוריד פלטה, לאחר מכן ביצעתי עוד 10 חזרות לכשל וכך עשיתי עם העוזר כ5 סטים רצופים כלומר 5X10 סה"כ ביצעתי 50 חזרות לשריר הסוליה. מכאן אתה יכול להסיק ששיטה זו משפרת בעיקר את סיבולת השריר.
![]() |