|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() כל העניין בתוכנית הזו - הוא לעבוד ולהתמקד על כל שריר פעם אחת בשבוע בצורה ישירה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה,תעלה את התוכנית שלך ככה קשה לדעת מה אתה עושה בכל אימון אחד.
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() לא הבנת. קיבלתי מהרבה אנשים המלצות לגבי תוכניות של פעם בשבוע למאסה, ואני רואה גם הרבה אנשים גדולים במכון שלי שעובדים ככה.
2 סיבות לדעתי להתמקד על שריר פעם בשבוע במאסה: - אתה יכול להכנס בו ללא הפרעה, ולהתמקד בו מכל הכיוונים כמו שצריך - אתה נותן לו מספיק זמן להתאושש, לגדול ולהתחזק אז זהו שכעיקרון אני רוצה לנסות את התוכנית של פעם בשבוע, רק על הדרך רציתי לשמוע מעוד חברה' כאן מה דעתם ואיך החלוקה (שהיא די בסדר). התוכנית שאני עובד איתה כרגע והולך לי איתה טוב מאוד, אבל סתם לא בא לי עליה (או שפשוט לגוון): A - ראשון - חזה, כתפיים, טרייספס: * לחיצת חזה - 5 sets * פלייס עליון - 3 sets * לחיצת כתפיים בדאמבלים - 3 sets * לחיצה צרפתית / לחיצה צמודה - 4 sets * שראגס – 3sets B - שני - גב, רגליים, בייספס: * חתירה בקבל / טי באר - 5 sets * מתח / פולבאובר - 3 sets * סקוואט – 5 sets * לג פרס – 3 sets * בייספס - 4 sets * כתף אחורית - 2 sets A - רביעי - חזה, כתפיים, טרייספס: * לחיצת חזה עליון - 5 sets * פלייס שטוח / קבלים - 3 sets * לחיצת כתפיים בדאמבלים - 3 sets * לחיצה צרפתית / לחיצהצמודה - 4 sets B - חמישי - גב, רגליים, בייספס: * חתירה בקבל / טי באר - 5 sets * מתח / פולבאובר - 3 sets * דדליפט קלאסי משולב עם פאוור שראגס – 5 sets * לג פרס – 3 sets * בייספס - 4 sets * כתף אחורית - 2 sets |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא אומר שזה יתאים גם לך וכו'. זה כמו שתגיד רוני קולמן עובד ככה והוא די גדול. אתה צריך תוכנית שתיהיה מותאמת לך,יכול להיות שהעצימות שלהם גבוהה מאוד ולך יהיה קשה להגיע לאותה עצימות של תוכנית שתספיק רק 3 פעמים בשבוע אתה מבין ? החלוקה של ה-abc טובה. תעלה רק את מספר הסטים וכו', כדי שיהיה אפשרות להשוות אותם לתוכנית ab. החלוקה שהכנת דווקא בסדר גמור.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן החלוקה שעבדתי והיה מאוד טוב: A חזה + בייספס B רגליים + בטן C כתפיים + אמות D גב + טרייספס
![]() |