|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
אבל אני לא מבין איזה בן אדם מאמין לדברים האלה ... אני בן אדם מאמין ומסורתי אבל כל המסיונרים האלה עושים כתות ואומרים כאלה שטויות שקשה אפילו לחשוב שזה שטיפת מוח כי צריך להיות דיי שטוף מלחתכילה כדי לקחת את זה ברצינות...
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא עושה מאנשים בדיחות,עובד עליהם בעיניים,משחק אותה איזה שליח קדוש וכל הפראיירים זורקים לו ימבה כסף וואלה אחלה עבודה יש לו חחחחח
![]() בולשיט! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מגנא את האיש המפגר הזה אבל הטימטום של האהבלים שעוקבים אחריו די מצחיק אותי כאילו סתכל בסרטונים שהעלתה בוא אני אדחוף לך את היד שלי לפרצוף שלך ויגיד אני אושיע אותך אני יציל אותך ויקבל על זה ימבה כסף זה לא נישמע פטתי?והעובדה שמצחיקה פה שזה עובד! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() לשכוח מכל העסק הזה! חלאס בן אדם אתה חי בישראל! אתה יהודי! תהנה מהעובדה הזאת תיתעסק בדברים שמענינים אותך כמו רוק,פאוורליפטינג ושאר הדבריםש אתה אוהב לעשות ואל תיתעסק בחרא הזה הרי זה כל הזמן מזכיר לך את הבאסה שעברתה שהייתה ילד קטן וואלה אתה יודע מה אני עברתי שהייתי ילד?אין לך מושג ...ואני מודה לאלוהים שנכנסתי לבודיבילדינג כי זה הוציא אותי מהרבה חרא ואני בטוח שהייתי גומר במצב לא טוב אם לא הייתה מתענין כלכך בבודיבילדינג ובתעופה שזה עוד דבר שמושך אותי מאוד. אל תעלה שום לינקים של זה אחי אנחנו יודעים מי אלה הנוצרים הפאנטים האלו והם מענינים לנו את הביצים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אני לא מבין אנטון, איפה ההורים שלך היו בכל העסק?? איך אפשר להיות כאלה עיוורים ולהאמין לדבר כזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
они прикрываюца верай чтоб сасать бабки גם אני היתי יוצא עליהם בכיף ! דרך אגב זה רעיון טוב לעסוף חברים וללכת לפרק אותם ! אני אישית רוצה גם ללפרק (ספסוג קוראים לזה ?) сутинёр זה אנשים שאני שונא בדם,ואני מוכן ל.. אותם בלי רחמים ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() שלא תחשוב שאני יורד עליך, פשוט יש (היו...) מלא "רוסים" שדיברו רוסית בדיוק כמו שכתבת בשכבה שלי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() בודיבילדר זה גרוזיני ביז'ו רציני אף אחד לא ידבר איתו!
![]() הבן אדם מדבר אחי אולי 50 שפות לפחות :):):):) חולה עלייך אח שלי! תהיה בקשר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() זה רק מוכיח דבר אחד ברור -
אמריקאים זה עם דפוק!
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בחור מתחיל עם בחורה באמריקה,היא יכולה לתת תלונה במשטרה,ויעשו לבחור כזה בלאגן,יתבעו אותו,וכול החיים שלו הוא יעבוד רק כדי לשלם לה כול חודש כנס חחחחחחחחחחחחחחח גם אני חולה אליך אחי,תאמין לי אתה אחד הגברים ! ![]() ועדון פרדי קריוגר,יש לי שגיאות בכול הספות שאני מדבר ! ומי עמר ששגיות זה לו תוב ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר ותיק
|
![]() ובארץ זה שונה עם הפמינאציות?
אותו דבר יש את הקיצוניות קוראים להם מרקסיסט-פמיניסיטות והם בעד לשעבד את הגברים בחברה קומוניסטית... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויש עוד מלא דברים ע"ע אחזקת נשק חם בארה"ב (אם לא ראית את באולוניג לקולוביין שווה צפיה)
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() LEO מה אתה רוצה ? מה אתה מביא לי מוניטין שלילי ושולח לח סימנים מוזרים ? מזה אמור להיות ? מה אתה מנסה להגיד ? דבר ספה פשוטה אני לא פרופסור..:dry:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() בודיבילדר מה נסגר עם רמת ה-IQ שלך?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
וגם היא בעיקר " מאפיונרים הורגים מאפיונרים" ואנשים ישרים לא מתערבים זה לפי מה ששמעתי יש שמה עיר אחת שחובה על פי תקנה מקומית להחזיק נשק , ו20 שנים שלא היה שמה פשע רציני. @בודיבילדר , רציתי לשלוח למישהו מוניטין רע עם סימנים מוזרים חחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |