![]() |
חשיפת המיסיונר פיטר פופוף
http://youtube.com/watch?v=q7BQKu0YP8Y
עד אז הוא היה מליונר - אחרי זה הוא פשט רגל. תאמינו או לא, גם אחרי זה (וגם עכשיו) יש לו עוד אנשים תחת השליטה. |
|
חח אנטון - אתה לא רוצה לארגן איזה 30-40 חברים שלך או משהו וללכת לשכונה הזאת שלהם לשבור לשמוקים האלה את הפנים?
|
תראה את הסרט השני - נראה לי שאחרי זה גם אתה תרצה להצטרף.
|
ראיתי...
יש מלא חארות כאלו. מה שמדהים אותי זה שאנשים מאמינים להם... (אורי גלר חחחח) |
משפחות אשכרה שילמו לו כסף שהיה אמור ללכת על המסים והחשבונות...
|
קח את איגור וצאו למסע א-לה רמבו (ואולי גם את נרזנוי :XDemoticon: )
|
ציטוט:
|
אז תתחרע על המקום האחד הזה..
דבר עם חוג אוהדי בית"ר אחי! תאמין לי שיהיה טוב! איזה 2,000 ערסוואטים יבואו עליהם! :wiggle: |
אנטון אתה יהודי?
|
כן. ועוד לא ראית אמא שלי ואת דוד שלי - בבריה"מ אי אפשר היה להסתיר יהדות של אנשים שנראים כמו אמא שלי ואח שלה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אמא של אבא שלי פרובוסלאבית, אבל החרא הזה זה לא כמו הכנסייה הפרובוסלבית - הנצרות זה לא העיקר שם. העיקר שם זה לספר שקרים ולאסוף תרומות. תמיד שכנעתי את עצמי שזה מעניין אותי מה שמספרים שם כשבאמת לא ממש הבנתי משהו בגילאים האלה... הקשבתי לקלטות שהגיעו לבית שלי אז לפני איזה חודש - פשוט לא האמנתי איך פעם הייתי מאמין לחרא הזה. |
יש איזה בחור צעיר דתי כזה בישראל איפשהו... יש פרסומות שלו בעיתונים כל הזמן- "מרפא ניסי", "הכאבים בגב שלא נפסקו כבר 5 שנים ורופאים לא עזרו נעלמו לאחר רפואה במגע שלו", "בעל ברכת הרב עובדיה יוסף"... אחד שיש אותו בכל העיתונים, אם הייתי זוכר איך קוראים לו הייתי אומר...
|
ציטוט:
|
בסרטון השני מדובר על משפחה עם בעל נכה שהלוותה המון כסף מקרובי משפחה וחברים בטענה שהם צריכים לשלם מסים. מה הם עשו? נתנו את כל הכסף לפופוף! אני נשבע לכם, אם הייתי פוגש את הבן אדם הזה, העולם היה רואה מכות רצח שהוא לא ראה קודם. פשוט כך.
|
ציטוט:
אגב, אין על ג'יימס רנדי. בנאדם מדהים. |
למי אכפת מהאידיוטים האלה....................
לדעתי אם בן אדם טיפש מספיק כדי ליפול לזה זה בעייה שלו , ואין הבדל בין מסיונרים לתאגידים אחרים שעבדים על אנשים בעיניים (מה זה כבר חבורה של מסיונרים שקרנים מול בעל זכיונות מקדונלדס מקומי) רק צריך לדאוג שהילדים לא יפגעו מזה.. איך? לא יודע זה לא תופעה רצינית כ"כ בארץ (ומילא צריך להעיף את כל מה שיש בארץ כי אנחנו יהודים) שמי שזה רלוונטי אליו שיחשוב על זה. |
ציטוט:
ת'אמת, עדיף לי כבר ללכת להופעה של מישהו שטוען שיש לו כוחות על-טבעיים ולהסתלבט עליו, מאשר להאמין במישהו שירפא מחלה שהרופאים לא הצליחו לרפא... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ