|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אין סיבה לא לספור חלבון לא מלא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,796
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
גיל:: 18
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט נמאס לי לתקן אנשים על פשיטות מרפקים בפולי!@#$ ככל שאתה יודע יותר אתה מבין כמה בעצם אתה לא יודע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,796
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
גיל:: 18
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
זה יוצא בסביבות ה-50 גרם חלבון + כל החלבון מהחלב זה אפילו עובר את ה-80. ועוד לא דיברנו על ה-250 גרם חזה עוף, 5 ביצים, 2 קופסאות קוטג' ואחד קופסת טונה. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,796
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
גיל:: 18
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() 500 גרם זה בדיוק הקופסאות שקונים בסופר חח
בעיות? וואלה מביא חירבונים עצבניים ![]() שמע, אבל עם כמויות כאלו של אוכל רואים תוצאות טובות. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
סהר - חלבון מורכב מחומצות אמינו. יש 20 חומצות אמינו שמהן מורכבים החלבונים שהגוף שלנו מייצר. חלבון מלא פירושו חלבון שמכיל את כל חומצות האמינו האלו. חלבון לא מלא הוא חלבון שלא מכיל חלק מחומצות האמינו או שהוא מכיל את חלקן בכמות מאוד קטנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"ערך ביולוגי 100 משמעו ניצול מלא של אותו חלבון, בכך ש 100% של החלבון שהתעכל בגוף נשמר וכלום לא הלך לאיבוד. חלבון ביצה נחשב לבעל הערך הביולוגי הגבוה ביותר (יחד עם חלבון מי גבינה) ומהווה את הסטנדרט שאליו מושווים החלבונים האחרים." לחלבונים לא מלאים יש ערך ביולוגי עלוב ביותר. מה שאומר שאחוז גבוה מאוד מהם הולך לאיבוד. יש הרבה אנשים שמתנגדים לזה, אבל ממה שלמדתי מהמאמרים שקראתי, זה נכון. |
|
![]() |
![]() |