|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגובה שלך נותן לך מאסיות יושב לידי חבר שיש לו יד יותר גדולה משלי בגלל הגובה שלו אבל עדיין אני יש לי יותר מאסת שריר עכשיו הבנתה ? ואחי אני ואתה בדיוק אותה גניטקה רק שתידע אם הייתה רואה אותי הייתה מבין בהלצחה לך אחי!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחח גיימר כן... זה איתי זיו. היו לי בעיות במשתמש הקודם אז נאלצתי לנטוש :\\...
והתפשטנו בבצפר שלנו ![]() ![]() ![]() קיצור הוויכוח הזה כבר נשכח דף חדש נפתח. גיימר בקשה אישית ממך - תערוך את התגובה שלך ותוריד את הלינקים הישנים בבקשה... יש איזה מישהי שמכירה אותי שגלשה לדיון הזה וממש לא מתאים התמונות האלה שבנות יראו. =\ אז בבקשה, שוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הבצפר נטוש בלילה
![]() אתה יכול להסתכל במה שביקשתי ולמחוק את הלינקים האלה בבקשה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני זוכר שראו את התמונות האלו ואמרו לך שחסר מסא ו אני רואה שזה מה שעשית יפה עלית במסא...יש שיפור רציני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ווואלה אותה גנטיקה פרסם תמונה אחי עניינת אותי! ![]() ותודה פייברגלאס, כן אני מניח שיש שיפור די משמעותי ונראה לעין מאז. עברו גם רק חודשיים בקושי אז נחמד שרואים את ההבדל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלה אחי איןלי תמונות אבל עוד כמה זמן אני יפרסם ואתה תגיד וואלה צדקתי באמת אחי אותה גנטיקה רק שאתה יותר גבוה |
|
![]() |
![]() |