![]() |
פששש סוס רציני ... אין מה לשפר אתה סוס חבל על הזמן ועוד בגיל כזה צעיר מצפה לך עתיד מזהיר ביותר:jockey:
|
תותח
|
אבל כדאי לעלות עוד מסה.
|
גוף יפה אם אחוזי שומן נמוכים מאוד אני ממליץ לך לעלות במאסה בחורף כדאי שתהיה יותר מאסיבי כי אל חיטוב אין מה לדבר בקיצור מייקל לואיס השני
|
יש לך גב ויד קדמית ממש טובות אבל חסר קצת חזה ובעיקר יד אחורית
|
ציטוט:
על החזה אני מסכים הוא לא מפותח כמו השאר. אני עובד עליו חזק. ותודה על התגובות עד עכשיו :) |
חחחח רציני מבנה מייקלואיס אבל לא נורא תעלה עוד במאסה בחורף הזה ותיהיה גדול יותר ומסיבי אתה חטוב מאד אחלה גוף חזה חלש גב טוב
|
בניגוד למה שאמרו, הדבר היחידי שאני רואה אצלך מיוחד זה החיטוב המטורף, הלוואי עליי,
אבל זה לא יאמר לזכותך, אתה לא עושה שום דבר מיוחד בשביל זה, אתה פשוט בעל גנטיקה מעולה. הרושם שאתה שרירי מאוד הוא בגלל החיטוב, דפוק מאסה רצינית, גם ככה אתה מחטב את הכל בחזרה תוך 4-6 שבועות עם הגנטיקה שלך וזהו. הרגליים חלשות בצורה מטורפת, בגודל שלך עם תזונה נכונה ואימונים נכונים, בנוסף לגנטיקה שלך, אתה יכול לעלות בכייף עד יוני איזה 10-15 קילו שריר בלי שום בעיה, עם איזה 4-5 קילו שומן. |
כמה זמן מתאמן?..
|
אני מתאמן 8 חודשים~ נטו. שנה ברוטו.
וHomie, בדבר אחד אתה צודק - החיטוב עושה את הגוף שלי ליותר מרשים ממה שהוא היה בלי, אבל ככה עולם הBB עובד, לא חושב? אני לא מסכים איתך, יש אצלי חלקים שיש להם מסה מכובדת ביותר. הכתף זה החלק הכי חזק אצלי אני משער, המסה בקוואדס מכובדת, בגב ובידיים קצת פחות ובחזה פחות. אם הייתי מאוד חטוב אבל בלי מסה גדולה, היית פשוט רואה שחיף מול העיניים ולא היית טורח לכתוב תגובה, אלא "לך למטבח תטחן אוכל ותן תמונות אפטר עוד חצי שנה!". אבל החיטוב הזה לא מרשים בלי סיבה. יש מאחוריו משהו. |
אני לא אמרתי שאתה לא מתאמן או לא נראה כמו אחד שמתאמן,
אבל זה לא קשור, איך לך מאסה גדולה, אתה פשוט חטוב בגודל קצת יותר גדול מבן אדם ממוצע, זהו, היקפים אומנם לא אומרים הרבה, אבל מבחינת פרופורציה, היד שלי בגודל של היד שלך ואני 16-20 ס"מ מתחת לגובה שלך.. |
ציטוט:
|
חטוב מאוד צריך להוסיף מאסה
אתה חטוב מאוד חסר מאסה בחזה וברגליים...
אפשר לראו תמונה לפני שהתחלת להתאמן?כמה פעמים בשבוע ולמשך כמה זמן כל פעם, באיזו שיטה מתאמן? |
חיטוב מרשים מאוד....ובניגוד לכמה אחרים כאן אני חושב שיש לך מסה מצוינת.
אתה צעיר מאוד...ויש לך עוד המון לאן להתקדם ...כמו שאמרתי לך בפוסט התמונות הקודם שלך, אתה צריך להוסיף עוד מסה בלי להתרכז יותר מדי בחלקים מסוימים בגוף כי הפרופורציות שלך די טובות. מה גם שאף אחד לא שם לב לגובה שלך...1.90 זה גובה שמקשה עליך לצבור מסה בצורה רצינית... |
הומי צודק
ציטוט:
תאמין לי אני עכשיו מעלה מסה נקייה ולעצרי אני רואה שזה לא ממש טוב יש לי בערך גטיקה כמו שלך בפגישה הבאה שלי אם גיל אני אומר לו גיל לא אכפת לי אני רוצה לעלות משקל ובמסת שריר אין מה לעשות אחי הידיים שלך גדולות כי הגובה שלך והמבנה גוף שלך גדול אבל אם הייתה במטר 75 הם לא היו עוברות ת32 היקף חסר לך מסה לדעתי בידיים ובחזה הגב מצויין לדעתי בהצלחההה וכמו שהומי אמר בקלות אתה תחזיר את החיטוב אם תעלה במסה מלוכלך |
אוקיי אז ככה, החיטוב מעולה! הלוואי עלי.
הידיים ניראות קצת פחות מ-38, טרייספס יפה.. אממ רגליים קטנות. סהכ לגיל שלך יפה, אבל תצפה לשאוף למשקל שיהיה תואם את הגובה שלך אם אתה 190 אז 90 קילו לפחות. |
דעתי שהידיים הם החלק היותר טוב אצלך
החזה (לטעמי) על הפנים וגם הרגליים. הגב סבבה. |
יפה מאוד, יש עתיד
במיוחד לשפר חזה, וכמו שאמרו פה, כנס למאסה חזק כי יש לך גנטיקה מצויינת |
אחלה של חיטוב, כל הכבוד!
ועכשיו תגובות ביקורתיות-ענייניות: אתה מאוד גבוה (שרירי זרועות ארוכים S:)... ככה שיש הרבה עבודה לתת להן... טרפזים די טובים, גב טוב (מותניים צרות, זו התוצאה) חסרה מאסה בחזה וגם כתפיים. הרגליים בפיגור מאחורה, לא משנה מה ההיקף, הן לא נראות מאסתיות, תצטרך לתת להן דגש. בטן מעולה - הלוואי עליי בטן כזו :( בכללי - יש לך אחלה נקודת התחלה למאסה מכובדת. אל תפחד גם לפקשש פה ושם, ולעלות גם יחסית באחוזי ושמן, אבל לצד יותר שריר נקי, כמובן. תעלה תמונות בעתיד, תראה ךנו איך אתה מתקדם בהצלחה בהמשך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ