|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאודדדדדדד!!! פעם ראשונה שאני מתלהב פה מילד בצורה כזאת...
ממש אהבתי , חיטוב יפה , מסה די טובה... על מטר 90 , בטח היית רזה מאוד שהתחלת - ועלית מסת שריר בצורה נקיה.. יפה מאוד , זה מעיד על גנטיקה טובה. ממש אהבתי , תפרסם היקפים זה מעניין. חטוב רצח - אם אתה שואל אותי תעלה נקי ותישאר חטוב , יש גוף טוב ומסה נחמדה יחסית לגילך , חבל להרוס עם שומן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה , הילדון פה לא הזכיר שהוא רוצה להתחרות , אם הוא רוצה - באמת עדיף שיכנס לתקופת מסה עצבנית , אם הוא סתם רוצה להיות ''מייקל לואיס סטייל'' עדיף לו כבר להישאר חטוב ויפה ולעלות נקי. עריכה : חוץ מזה , בתקופת מסה אמיתית (שנוספים שומן ונוזלים) גודלים בצורה הרבה יותר משמעותית מכיוון שהשומן והנוזלים יכולים להוות חלק גדול מהמסה , אתה שוכח שאחרי חיטוב רצחני אתה מאבד המון המון המון מסת שריר... ככה ש...כל אחד יעשה את השיקולים שלו עריכה פעם שניה : בקשר לריבועים שנעלמים ושלא צריך לדאוג אם עולים קצת בשומן (הכל בשביל מסת שריר) , אל תדאג - מי כמוני יודע איך זה לאבד חיטוב =[ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוכמה להיות 95 קילו עם ריבועים מסכים איתי? ;] חוץ מזה אחי אנחנו פורום של פיתוח גוף ולא פורום של "דוגמנים סטייל מייקל לואיס" אז התגובות גם בהתאם, שבת שלום אחי ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 'מייקל לואיס סטייל'...
תשמע אחי (מגנזיום), כל אחד והמטרות שלו. אתה מסכים איתי שגם אלה ששוקלים 120 ק"ג על 25 אחוזי שומן, שרוצים לרדת ולהיות שחיפים, זה המקום בשבילם? כי האתר הזה הוא לתזונה,אימונים ולפיתוח גוף? כל אחד והמטרות שלו. מעניין, אבל בסקר שפתחתי לא מזמן שאלתי מי היה רוצה גוף כמו של קולמן ואלה, ורק אחדים הגיבו שכן... אז תשמע אחי, זה אומר שלכל אחד יש מטרות משלו. אם למישהו יש גוף לא ממש מפותח והוא -שואף- להגיע ל'מייקל לואיס סטייל' - משמע מסה חביבה, אחוזי שומן נמוכים, קיצר גוף של דוגמן - זכותו, וזה גם המקום בשבילו. ואפשר לעלות במסה בצורה רצינית גם בלי לעלות מלוכלך. הכל תלוי בגנטיקה... אני בכלל לא משתמש בחומרים... אם הייתי משתמש בחומרים והולך 6 פעמים בשבוע למכון... ואולי גם עולה מלוכלך החורף... ווה ווה... הייתי נהיה בהמה. אבל זה לא מה שאני שואף אליו. ד"א אם כבר מדברים על דוגמנים: ראיתם את הפרסומת של רנואר? ההיא על גג של בניין עם הרוח והכל? יש שם את הדוגמנית בית והדוגמן בית שלהם... אז הדוגמן בית שלהם גר בישוב שלי (תל מונד) ומתאמן אצלינו במכון... חח סלבריטי! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על מטר 70 זה סוסס (מעל 90 קילו על 5 אחוז שומן). אבל ל2.1 מטר זה לא משהו.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אין מה לעשות , לא לכולם יש גנטיקה מושלמת...אני (ורוב האחרים פה) נאלצים לוותר על החיטובים בשביל מסה... וכן , אני מעדיף לאבד את החיטוב ולזכות במסה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גניטקה כמו שלך באמת עדיף לאבד חיטוב כי מה שאתה מרוויח ישתלם מאוד מאוד בחיטוב ![]()
![]() |