|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולה, מכיוון שהאחוז שומן שלך נמוך מאוד עכשיו זה הזמן להכנס לתקופת מסה מטורפת, לאכול המון קלוריות ולעלות הרבה בשריר (לא לפחד מלעלות שומן למרות שלא סתם לעלות הרבה שומן).
החלקים החלשים אצלך לפי דעתי זה הכתפיים והרגליים, הרגליים לא גדולות כלכך וזה חבל, כמו שדניאל אמר גם אם ההיקץ רציני אתה גבוה יהיה לך קשה לקבל עובי ברגליים אבל תנסה להגדיל אותם כמה שיותר עם תרגילים כמו סקוואט, דד ליפט, לג פרס ולתת דגש רציני. וכתף קדמית ואמצעית היה חסר לי, אני אומר תעבוד על זה (לחיצת צבאית לדוגמא יכול לעזור). אני חושב שאם תתן עכשיו מסה רצינית ואז חיטוב בתחרות מר ישראל לנוער בקיץ הבא יש לך סיכוי טוב, אבל אם תפחד לעלות במסה ותשמור על החיטוב הזה אין לך סיכוי, תנסה להפציץ עכשיו. סה"כ נראה מליון דולר, הגוף שלך מזכיר מאוד מאוד את של מייקל לואיס (שניכם אחוז שומן נמוך מאוד, מטר 90 ו85 קילו) וזה אומר שאתה יכול לזיין בכמויות, אבל עכשיו הגיע הזמן לקבל גוף של באדי בילדר לא של דוגמן.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |