|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() הוא שוקל 50 קילו. 30% מ3000 קלוריות שהוא מתכנן יתנו לו 225 גרם חלבון, 4.5 גרם פר קילוגרם גוף. מיותר.
פותח הפוסט, למה אתה רוצה לעשות תפריט של 3000 קלוריות אם אתה שוקל 50 קילו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חלבון מוסיף המון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פאניק אוכל 4-5 גרם פר קילו :| ההסבר לא משכנע תאמת אני גם לא חושב שזה אידיאלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
וואלה אותי ההסבר האמת שיכנע. אבל אין לי כוח לכתוב אותו כאן כי אין לי זין לחפירות. ועפת רצח פי 4-5.. פי 3 בערך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נראה לי יותר לכיוון ה250-300 |
|
![]() |
![]() |