|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() תראו אמא רואה אותי אוכל 3 בייצים ביום אומרת לי זה מסוכן בגלל התורשה
לסבא שלי היה בעיה עם זה נייתוח וזה לפני 5 שנים גם לאבא היה
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הסיכון להתפרצות המחלה נראית לי תורשתית.... אני גם לא אוכל יותר 3 ביצים כי לסבא שלי היה, ואצל אבא שלי זה גבולי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() לא טוב
![]()
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ד"א, כותבים כולסטרול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() כולסטרול אפשר למנוע 80% ע"י תזונה.
אם אתה אוכל 3 ביצים שלמות ביום כולל הצהוב זה באמת לא כזה בריא , ביצה שלמה אחת ביום וכמה חלבונים(הלבן של הביצה) שתרצה יהיה סבבה , יותר מצהוב אחד ביום שנוי במחלוקת. בכל מקרה היו לא מעט מחקרים שצהוב 1 של ביצה ביום אומנם יש בו כמויות של כולסטרול אך הוא הוריד את ה HDL ויש לו המון ויטמנים חיוניים. * Ballesteros MN, Cabrera RM, Saucedo Mdel S, Fernandez ML. Dietary cholesterol does not increase biomarkers for chronic disease in a pediatric population from northern Mexico. Am J Clin Nutr. 2004 Oct;80(4):855-61. PMID:15447890. * Blumberg J, Johnson E. Lutein and disease prevention. Papers presented at the annual American Dietetic Association Conference, San Antonio, TX, October 26, 2003 and at the First International Scientific Symposium On Eggs and Human Health: The Transition from Restrictions to Recommendations, USDA, Washington, DC, September 23. * Cho HJ, Ham HS, Lee DS, Park HJ. Effects of proteins from hen egg yolk on human platelet aggregation and blood coagulation. Biol Pharm Bull. 2003 Oct;26(10):1388-92. * Chung HY, Rasmussen HM, Johnson EJ. Lutein bioavailability is higher from lutein-enriched eggs than from supplements and spinach in men. J Nutr. 2004 Aug;134(8):1887-93. PMID:15284371. * Ensminger AH, Esminger M. K. J. e. al. Food for Health: A Nutrition Encyclopedia. Clovis, California: Pegus Press; 1986. PMID:15210. * Howell WH, McNamara DJ, Tosca MA, et al. Plasma lipid and lipoprotein responses to dietary fat and cholesterol: a meta-analysis. Am J Clin Nutr 1997 Jun;65(6):1747-64 1997. * Jacob RA, Jenden DJ, Allman-Farinelli MA, Swendseid ME. Folate nutriture alters choline status of women and men fed low choline diets. J Nutr 1999 Mar;129(3):712-7 1999. * Kobayashi K, Hattori M, Hara-Kudo Y, Okubo T, Yamamoto S, Takita T, Sugita-Konishi Y. Glycopeptide derived from hen egg ovomucin has the ability to bind enterohemorrhagic Escherichia coli O157:H7. J Agric Food Chem. 2004 Sep 8;52(18):5740-6. PMID:15373418. * Margen S and the Editor, Univ of California at Berkley Wellness Letter. The Wellness Encyclopedia of food and nutrition. New York: Health Letter Associates 1992 1992. * Morris MC, Evans DA, Bienias JL, Scherr PA, Tangney CC, Hebert LE, Bennett DA, Wilson RS, Aggarwal N. Dietary niacin and the risk of incident Alzheimer's disease and of cognitive decline. J Neurol Neurosurg Psychiatry. 2004 Aug;75(8):1093-9. PMID:15258207. * Shannon J, Ray R, Wu C, Nelson Z, Gao DL, Li W, Hu W, Lampe J, Horner N, Satia J, Patterson R, Fitzgibbons D, Porter P, Thomas D. Food and botanical groupings and risk of breast cancer: a case-control study in Shanghai, China. Cancer Epidemiol Biomarkers Prev. 2005 Jan;14(1):81-90. PMID:15668480. * Wenzel AJ, Gerweck C, Barbato D, Nicolosi RJ, Handelman GJ, Curran-Celentano J. A 12-wk egg intervention increases serum zeaxanthin and macular pigment optical density in women. J Nutr. 2006 Oct;136(10):2568-73. PMID:16988128. * Wood, Rebecca. The Whole Foods Encyclopedia. New York, NY: Prentice-Hall Press; 1988. PMID:15220. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() יש מאפיין גנטי, כן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כולסטרול*
גבוה* |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() התורשה תורמת הרבה.
אבל אתה לא בנוי להיות במצב הזה.
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
ותודה לכל העונים אני יקרא תמאמר עוד מאט
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תאכלו צהוב אחד ביום.. ואת החלבון הלבן תאכלו כמה שאתם רוצים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הוא מתכוון לכתבה באנגלית..
כמה חלבון יש בלבן של הביצה? אפשר להקשות אותה והיא תשאר עם אותה כמות של חלבונים? :|
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קראו את הסטיקי שלי בפורום תזונה ותפסיקו להתבכיין כמו בחורות. אפילו הן דוחפות שתי בייצים שלמות לפה.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() כולסטרול הוא תורשתי אך אפשר למנוע אותו ע"י תזונה נכונה ופעילות גופנית..
עד כדי כך שלא יהיה בכלל או שיהיה אבל קצת... או בגיל מאוחר יותר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() אכן זה תורשתי.
אמא שלי בכלל לא נוגעת בביצים, וגם כשכן, היא שונאת את הצהוב, אוכלת רק את הלבן... והרופא אמר שיש לה כולסטרול גבוהה