|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אסף אנגרסט במאסה נראה כמו קונדום.
אבל כשהוא חטוב והכל נראה בן זונה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
חחח סתם בגלל הפיאות לחי הא? :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() די כבר לחפור זאת תוכנית בידור שמטרתה לצחוק על אנשים למה אתם מצפים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() מכונית נוצצת ?מה קשר??!, ולמשפטים המטומטמים שהלכו שם..."מכונית נוצצת", אם הבלונדה הזאת (המראיינת מההתחלה כן חחח) רוצה מכונית נוצצת וואלה יש לי מזדה 3 מסריחה לא נוצצת, אבל מה אחלה ריפוד מאחורה שתבוא באיזה "קאט" למושב האחורי יתן לה טוב טוב ילמד אותה קצת דרך ארץ ויתן לה גם כמה מ"ג של טסט שהיא תלמד להעריך בודיבילדינג יותר
![]() ![]() קיצור תוכנית מטומטמת לא הבנתי מה בידיוק כל אחד רוצה שם מהחיים של השני ואם אני הייתי בתוכנית היה לי מה להגיד והרבה ללוזרים האלה שמנסים לעשות צחוק מאנשים! בכל אופן יש קשר כלשהו בין אינטלגנציה לפיתוח גוף כי מי שלא יודע לעבוד בדרך חכמה שזאת אומרת:תזונה נכונה,אימונים מסודרים ומנוחה ועובדה נכונה אם "תוספים" במקרה הצורך לא יגיע רחוק בתחום! ובישביל הדברים האלו צריך שכל! כי את התפריט והתוכנית לא בונים אם הבייספס. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |