![]() |
גדי אורן יוסי כהן ואסף אנגרסט ב"אחד נגד מאה"
בכללי אני מתנגד לתוכניות מטומטמות, זולות, לא מושקעות ומעליבות את האינטילגנציה כמו החרא הזה שערוץ 2 דואג להאכיל אותנו בו, במנות גדושות.
ובכל זאת, אני שמח ששלושה באדי בילדרים מתחרים זכו לחשיפה מסוימת, עם כי ברור לגמרי שהייתה כוונה להגחיך אותם, בעריכה ובשאלות המטומטמות עצמן. מה כבר אפשר לענות כששואלים אותך האם אתה כמו מכונית נוצצת, מה זה הזבל הזה? אני מכיר את כל הטריקים, אין לי ספק שלקחו קטעים וקטעו משפטים כדי להמשיך ולהשריש את הסטיגמה שבאדי בילדרים הם טמבלים גמורים. מעניין אותי לדעת מי העורך השחצן והאידיוט שעשה את זה, ועוד יותר היה מעניין אותי מה היה קורה אם הוא ואני היינו מגישים דוגמאות כתבה ל 20 אנשי מקצוע בלי שידעו מי הגיש מה - וכמה מהם היו בוחרים בדוגמאות שלו. בכל אופן קחו לינק, רק כדי להתרשם מהשלושה, אני חייב לציין שיוסי וגדי נראים פנטסטי, חטובים נורא - כנראה לפני או אחרי מר מרכז. אסף מן הסתם באוף סיזן - אבל רואים שהוא עלה. תגידו מה שתגידו, אני בעד הגישה שלו שכשעולים אז עולים ולא משחקים כמו דוגמנית. http://www.reshet.tv/content_page.as...ic_page_id=202 |
בחיים לא שמעתי על התוכנית, אתה יכול להסביר קצת מי מה וכמה.
אגב בכלל לא רואים אותם בלינק הזה שהבאת. |
אני האחרון שאסביר ואייחצן את ערוץ 2.
אני חושב שהערוץ הזה הוא בושה וחרפה: לא דרמה איכותית, לא סדרות מקור, אין מחלקת ספרט (!!!!!!!), ואפילו החדשות שלהם ממש לא משהו (ערוץ עשר פשוט עשר רמות טוב יותר). בגדול מדובר בשעשועון אידיוטי. שעשועונים וטלנובלות, זה מה שיש להם להציע. |
ציטוט:
|
בצד ימין, כתוב "קבוצת השרירנים"
וידאו מס' 5. |
מה הקטע שמה?
|
גדי אורן דומה לאנדראס מונזר...
|
אני לא מבין על מה העצבים. מדובר בתוכנית בידור סך הכל, אז מן הסתם הראיון יטה לכיוון בידורי יותר מאשר רציני. כל אחד שהיו מראיינים שם, היו שואלים אותו שאלות מטומטמות. תסתכל על הראיון של תוכנית מס' 6, היא שאלה איך זה שכל המדענים נראים חנונים. או ששאלו את הדוגמניות שם משהו על הקשר שלהן לאינטיליגנציה (שזה מקביל לזה שחושבים שמפתחי גוף הם טפשים).
הקטע שאתה בא מהתחום הזה, אז אתה שם עליו הרבה יותר תשומת לב. אתה צריך להתסכל על זה מנקודה אובייקטיבית יותר. |
ניגרי צודק, תראו את הקליפ סתם הביאו אותם לשם לצחוק עליהם...
|
אף אחד לא הכריח אף אחד להשתתף בשום תוכנית, ועדיף לא לשחק אותה תמימים ולהיות מופתעים. אין שום הבדל בין המיתוס של הבלונדינית המטומטמת לזה של הפיתוח גוף. מה ההתרגשות?
|
אני דווקא ממש אוהב את התוכנית הזאת.
דרך קלה ומעניינת להשיג בוחטה של כסף בקלות. לא אהבתי את הקטע הם השרירנים אבל זה לא משהו רציני |
ניגרי , לא ראיתי פה שום ירידה חוץ מהקטע של האינטליגציה והמכונית זוהרת שגם זה "עדין" ... יחסית יצאו בזול :)
אהבתי תגוף של יוסי ראיתי אותו בתחרות.. הלוואי שכול היוסי היו ככה :closedeyes: |
מעניין שאותם אנשים שמתלוננים שרוצים להציג את המפתחי גוף כטפשים עושים את אותו דבר על בלונדיניות , דוגמניות ולא יודע מה עוד..
|
הרבה בחורות אומרות שפיתוח גוף זה לא סקסי ומגעיל, אבל ברמה הזאת, הרבה בחורות היו רואות את היוסי הזה או את עמית ספיר בלי כל השמן, ההכנה והזוהר של הבמה על החוף הן היו נכנסות להריון במיידי...
|
אסף אנגרסט במאסה נראה כמו קונדום.
אבל כשהוא חטוב והכל נראה בן זונה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח סתם בגלל הפיאות לחי הא? :P |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ