|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למה שצה"ל במקום לייצר טנקים שגם ככה לא שווים כלום במלחמה (אבל שווים הרבה כסף), לייצר או לקנות מערכת נגד קטיושות או קסמים?? הרי מערכות כאלה כבר קיימות בשוק משנות ה- 50!
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ואיי סעמאק אני מריח הרבה עשן...
נראה לי שוב החיזבאללה הבני זונות התחילו. אני שומע מטוסים עוברים פה באשדוד בינתיים,שידור חוזר של שנה שעברה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אני רואה יוניפיל עושים ת'עבודה שלהם :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם במלחת ששת הימים איך שנצר אמר להם להסתלק הם לקחו את הרגליים וברחו. האו"ם הזה מיותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
יוניפי"ל זה לא האו"ם ד"א הם ממש מיותרים,הם חסרי כל כוח או השפעה , לא רואה מה הם בכלל עושים פה
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יוניפל זה כמו ילד כאפות כזה שאומרים לו לשמור על הכיתה שהמורה הולכת לצלם משהו, אפילו הנוכחות שלו לא מרתיעה מישהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
אם אני לא טועה אפילו אין להם נשק,אבל אל תתפוס אותי במילה
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אני לפני 20 דקות חזרתי מאימון (נהריה)
לפני אזה שעה כשהיתי באימון אזה איש אחד רץ כמו מטורף בכול המכון וצועק אשששששררררררר אאאאששששרררררררר אאששששששששררררררררררר (אשר - מדריך אצלנו במכון) קיאני שומע האיש לא נרגע,בא אשר,והאיש פתאום שואל אותו : תגיד אשר,יש פה בסביבה מקלט ? חחחחחחחחחחחחחחחח כמאט נקראתי אני אומר לכם ![]() דרך אגב לא שמעתי אפילו מטוס 1 טס פה באזור ![]() ואם מלחמה אז לפחות אני לא יצתרך לעבוד בעבודה המאפנה שלי ולשתוף כלים כמו אזה :):):):) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומערכת נגד קטיושות מנסים עדיין להחליט מה לרכוש (נדמה לי). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה: לא אכפט לי שיפציצו כבר את כל הערבים!!! (למרות שזה לא מציאותי) העיקר שיחזירו את החיילים החטופים! ד.א למה בתקשורת כבר שכחו מהם?
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דרך אגב אח שלי שמשרת באגוז סיפר לי הוא ראה בעניים שלו מרכבה 4 שספג 4 סאגרים ולא קרה לא כלום חוץ מזה שנידפקה לא מערכת ההתנעה אז חילצו אותו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד איך השתמשו במרכבה 4 ,אבל גם המיגון שלו לא עזר לחלוטין נגד הטילים של החיזבאללה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועוד איך המיגון שלא עזר אל תדבר שטויות ! ואמרתי שהישתמשו פשוט לא הישתמשו כמו שהיתמשו במרכבה 2 היו מאוד קצת מרכבה 4 וכימאט אף אחד מהם לא נהרס רוב הפגועים היו מהמרכביה 2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3414042,00.html
קבלו חדשות חדשות ! ואי גדול :):):):) איזה תגובה יש שם שם: נסראללה באמ אמא שלי שזה לא אני... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא שווים כלום ? מרכבה 4 זה אחד הטנקים הטובים בעולם אם לא הכי טוב אחת הסיבות שבמלחמה ספגנו הרבה בשריון כי לא ידעו שלחיזבללאה יש טילי נ"ט מיתקדמים אז לא הישתמשו כימאט במרכבה 4 אלה במרכבה 2 בעיקר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המרכבה יש בה הרבה בעיות אבא של חבר הוא אחד המהנדסים של המרכבה והוא טוען שהם עשו בה יותר מידי טעויות |
|
![]() |
![]() |