![]() |
נפלו שני רקטות בקרית שמונה!!!
|
בני זונות אין פשוט מילים כבר יצאו מהתחת הבנתי זונות האלה
|
למה שצה"ל במקום לייצר טנקים שגם ככה לא שווים כלום במלחמה (אבל שווים הרבה כסף), לייצר או לקנות מערכת נגד קטיושות או קסמים?? הרי מערכות כאלה כבר קיימות בשוק משנות ה- 50!
|
חבר'ה אני שומע את המוסקים שהולכים לינקום:xd
|
ואיי סעמאק אני מריח הרבה עשן...
נראה לי שוב החיזבאללה הבני זונות התחילו. אני שומע מטוסים עוברים פה באשדוד בינתיים,שידור חוזר של שנה שעברה? |
אני רואה יוניפיל עושים ת'עבודה שלהם :\
|
ציטוט:
ומערכת נגד קטיושות מנסים עדיין להחליט מה לרכוש (נדמה לי). |
לא לא,לא יהיה כלום,הם אומרים שזה חוליה פלסטינית,ואולמרט ההומו בטוח יבליג,ככה שמלחמה לא תהיה עכשיו.
בטח היוניפיל יגיד שהם טיפלו בחוליה או משהו כזה.. |
מילחמה לא תיהיה עכשיו אבל בהמשך הקיץ כניראה שכן=/
|
מוות לערבים.
|
תמיד נופל בחופש הגדול...יאאלה שמרו על עצמכם...
|
ואללה אין יש לי רק חלום אחד שיום אחד אני יקום בבוקר אמא שלי תיגש אלי ותגיד לי אילןן אין יותר ערבים מחבלים בעולם הזה זהו.. ואללה חלום!
|
נמאס כבר מהעברים התקועים האלה!
רק עושים צרות..קופים בלי מוח כל הערבים סופם למות! אין ערבים טובים..כולם אותו חרא! נשבר הזין כבר מהרקטות האלהה..הרסו תחופש הנבלות |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לי תכנונים לחופשש! חח סתם .. פשוט נמאס מהערבים האלה..עלוקות..מקקים..זבובים..רק נתקעים כל הזמן שולחים רקטות...מי ישמע הרסו תמדינה..עלובים כאלהה.. שימותו אמן.. |
ציטוט:
עריכה: לא אכפט לי שיפציצו כבר את כל הערבים!!! (למרות שזה לא מציאותי) העיקר שיחזירו את החיילים החטופים! ד.א למה בתקשורת כבר שכחו מהם? |
ציטוט:
לא שווים כלום ? מרכבה 4 זה אחד הטנקים הטובים בעולם אם לא הכי טוב אחת הסיבות שבמלחמה ספגנו הרבה בשריון כי לא ידעו שלחיזבללאה יש טילי נ"ט מיתקדמים אז לא הישתמשו כימאט במרכבה 4 אלה במרכבה 2 בעיקר |
ציטוט:
דרך אגב אח שלי שמשרת באגוז סיפר לי הוא ראה בעניים שלו מרכבה 4 שספג 4 סאגרים ולא קרה לא כלום חוץ מזה שנידפקה לא מערכת ההתנעה אז חילצו אותו |
ועוד איך השתמשו במרכבה 4 ,אבל גם המיגון שלו לא עזר לחלוטין נגד הטילים של החיזבאללה.
|
ציטוט:
ועוד איך המיגון שלא עזר אל תדבר שטויות ! ואמרתי שהישתמשו פשוט לא הישתמשו כמו שהיתמשו במרכבה 2 היו מאוד קצת מרכבה 4 וכימאט אף אחד מהם לא נהרס רוב הפגועים היו מהמרכביה 2 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ