|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הרי זה לא סוד שאם עושים איזה שהוא תרגיל גב לא נכון זה יכול לפגוע בעמוד השידרה וכך בגדילה
עכשיו אני כולה בן 15 עוד מעט 16 ואני מטר 73 הייתי רוצה להיות 1.80 ונראה לי שאני יגיע לזה... הבעיה היא שאני דיי פוחד שאני עושה כמה תרגילי גב לא נכון אז מישהוא יכול להגיד לי איזה תרגילים ספציפים עוצרים את הגדילה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() שום דבר לא יפגע בגדילה שלך! זה מיתוס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחויה
הסרתם לי תדאגות קבלו מוניטין |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() למרות מה שהם אומרים-
לא מומלץ לעשות תרגילי כתפיים בעמידה, עם משקלים גבוהים כי יש לחץ גדול על הגב התחתון! |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם תפצע בעמוד השדרה, הדבר האחרון שיעניין אותך זה הגובה שלך...
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() כן בסדר להרים משקולות בעמידה דופק תגב למה אתה לא אומר גם שאבקות יהרסו תכבד ותכליות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() עבודה שגויה יכולה בקלות להוביל לפציעות.
האם הפציעות האלו יכולות להשפיע על הגדילה? אני בספק... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אין פגיעה בגדילה,אבל יש מקרים נדירים שעובדים בצורה ממש גרועה ופוגעים בGrowth plates ואז יכולה להיווצר בעיה,אבל זה במקרים חריגים מאוד.
(הכל בהתייחסות לאימונים בגיל צעיר)
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
תשמעו לקרוא מאמרים ומחקרים כל היום גם אני יכול! גם אני קראתי שאימוני כוח לא פוגעים בגדילה (בביסוס על מחקר) אבל קראתי גם מאמרים שטוענים אחרת (גם הם מבוססים על מחקרים)! לקרוא מאמרים ומחקרים לא מספיק מבוססים זה אף פעם לא מספיק טוב לדעתי! צריך ל"הקשיב לגוף" כמה שזה נשמע פלצני, אם אתה עושה כתפיים בעמידה או כל תרגיל אחר ואתה מרגיש לחץ חזק על הגב , אז תמצא תרגיל חלופי, לא יקרה לך כלום! |
||
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
תשמע אני קראתי הרבה מאמרים שאומרים שאין פגיעה בגדילה ואפילו שהאימון תורם לגדילה, אבל מצד שני לפני כמה זמן הלכתי לאורטופד שמומחה בספורט, והוא שאל אותי בן כמה אני (15) ואם אני מתאמן (כן) והוא אמר לי להפסיק מיד! לא שהפסקתי, אבל רק שתבין- אורטופד ספורט מומחה אומר לי להפסיק להתאמן! |
|
![]() |