![]() |
במקרא של עבודה לא נכוכנה איזה תרגילים פוגעים בגדילה
הרי זה לא סוד שאם עושים איזה שהוא תרגיל גב לא נכון זה יכול לפגוע בעמוד השידרה וכך בגדילה
עכשיו אני כולה בן 15 עוד מעט 16 ואני מטר 73 הייתי רוצה להיות 1.80 ונראה לי שאני יגיע לזה... הבעיה היא שאני דיי פוחד שאני עושה כמה תרגילי גב לא נכון אז מישהוא יכול להגיד לי איזה תרגילים ספציפים עוצרים את הגדילה ? |
שום דבר לא יפגע בגדילה שלך! זה מיתוס.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תודה אחויה
הסרתם לי תדאגות קבלו מוניטין |
ציטוט:
|
למרות מה שהם אומרים-
לא מומלץ לעשות תרגילי כתפיים בעמידה, עם משקלים גבוהים כי יש לחץ גדול על הגב התחתון! |
ציטוט:
|
אם תפצע בעמוד השדרה, הדבר האחרון שיעניין אותך זה הגובה שלך...
|
ציטוט:
|
כן בסדר להרים משקולות בעמידה דופק תגב למה אתה לא אומר גם שאבקות יהרסו תכבד ותכליות
|
ציטוט:
|
עבודה שגויה יכולה בקלות להוביל לפציעות.
האם הפציעות האלו יכולות להשפיע על הגדילה? אני בספק... |
אין פגיעה בגדילה,אבל יש מקרים נדירים שעובדים בצורה ממש גרועה ופוגעים בGrowth plates ואז יכולה להיווצר בעיה,אבל זה במקרים חריגים מאוד.
(הכל בהתייחסות לאימונים בגיל צעיר) |
ציטוט:
ציטוט:
תשמעו לקרוא מאמרים ומחקרים כל היום גם אני יכול! גם אני קראתי שאימוני כוח לא פוגעים בגדילה (בביסוס על מחקר) אבל קראתי גם מאמרים שטוענים אחרת (גם הם מבוססים על מחקרים)! לקרוא מאמרים ומחקרים לא מספיק מבוססים זה אף פעם לא מספיק טוב לדעתי! צריך ל"הקשיב לגוף" כמה שזה נשמע פלצני, אם אתה עושה כתפיים בעמידה או כל תרגיל אחר ואתה מרגיש לחץ חזק על הגב , אז תמצא תרגיל חלופי, לא יקרה לך כלום! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תשמע אני קראתי הרבה מאמרים שאומרים שאין פגיעה בגדילה ואפילו שהאימון תורם לגדילה, אבל מצד שני לפני כמה זמן הלכתי לאורטופד שמומחה בספורט, והוא שאל אותי בן כמה אני (15) ואם אני מתאמן (כן) והוא אמר לי להפסיק מיד! לא שהפסקתי, אבל רק שתבין- אורטופד ספורט מומחה אומר לי להפסיק להתאמן! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ