|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי גם את ההודעה של גל, שאגב הייתה מצוינת
וגם את המאמר הזה בתפוז. אם הבנתי נכון, היתרון של תוכנית Ab, היא שיש חלוקה הוגנת והכי קרובה לשווה בין כל פרמטר (תדירות, כמות סטים, עצימות) בניגוד לתוכנית כמו Hit שיש ממש קצת גירוי(כמות סטים) אבל תדירות גבוהה, ויתרון על תוכנית כמו Abc ששם התדירות היא מאוד נמוכה וכמות הסטים והעצימות ממש גבוהה, אז זה יוצר חוסר איזון בידיוק כמו הhit. גם הטווח להיפרטרופיה הוא בין 36-48 שעות, ובabc יש מנוחה של 96 שעות לכל שריר אם אני לא טועה. עוד יתרון בab, בחלוקות מסוימות (הנוכחית שלי) לא תהיה אפעם התנגשות כלשהי בשרירים, וגם זה חוסך זמן. לפי מה שהבנתי, בתוכנית Ab מומלץ לעבוד לחזרה אחת או שתיים לפני כשל, לעבוד בפירמידות ובשרירים הקטנים (אחרי שהם נקרעים בעבודה משותפת על השרירים הגדולים) מומלץ לעשות טווח חזרות גבוה, ובשרירים הגדולים טווח חזרות יותר קטן וגם לעבוד בפירמידה. גם הבנתי שצריך לעשות מנוחה (או עבודה קלה או בחזרות גבוהות וכו') כל חודש של אימונים, ואחרי כל 3 חודשים צריך לעשות שבועיים מנוחה קלה או עבודה בחזרות גבוהות וכו'. אני בינתיים ישאר עם הab, לפי מה שהבנתי היא נקודת אמצע בין כל הפרמטרים ולפי זה היא תביא לי גדילה יותר טובה מתוכנית Abc, לפחות בשלב זה. אני לא מבין, אם הסבירו כל כך יפה את היתרונות של Ab, למה אנשים עדיים עושים Abcdef ?!?!?!