|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
יחס בין שומן-חלבון-פחמימה בתקופת חיטוב
ציטוט:
לפחות 2- 2.2 גרם חלבון לכל ק"ג ממשקל גופך. צריך להחזיר את כמות הקלוריות שהורדת מהתפריט אמצעות הפחתת הפחמימות, בהעלאת החלבונים. כמות השומן תהווה בין 15-20 % מסך הקלוריות. לדוגמא, מכל 500 קלוריות שאתה צורך, הקפד על בין 8-10 גרם שומן. ---אלו הם השיעורים לתקופה הראשונה של החיטוב, בהמשך יש צורך בהעלאה נוספת של חלבונים. אתה רוצה פירוט לתקופה ארוכה יותר של חיטוב? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולנושא הת'רד: אני לא חושב שיש יחס קבוע בחיטוב..כמו שאין במאסה
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הבנתי את השאלה.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
__________________
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז זה אומר שאתה כבר בשלב יותר מתקדם של החיטוב. לקראת שיא החיטוב, אתה אמור להגיע לצריכה של מורכבות בלבד, 70 גרם ביום (280 קלוריות) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() אם אתה נכנ לתקופת חיטוב, אתה צריך להוריד חצי מכמות הקלוריות, דהיינו, 1250 קלוריות.:laugh: אבל, הרי אמרנו, שאל לנו להוריד יותר מ-600 קלוריות, אז מה עושים? משלימים את היתרה בחלבונים, כלומר, מוסיפים לתפריט 650 קלוריות של חלבונים (וככה נשלים ל-1900, שהן 600 קלוריות פחות מ-2500 קלוריות המקוריות). ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |