ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 20-10-06, 16:34   #1
amir harduf
פתו-אסטרוגן
 
הסמל האישי שלamir harduf
 
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 3,681
שלח הודעה דרך ICQ אל amir harduf שלח הודעה דרך MSN אל amir harduf
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kazanova
לא יודע אם זה נכון אבל שמעתי שירקות מבושלים מאבדים המון מהויטמנים..יענו הבישול הורס אותם או משהו כזה..
ויטמינים שמסיסים בשומן אין איתם בעיה ולא יקרה להם כלום בבישול (a d e k)
ויטמינים שמסיסים במים(כל השאר) תהיה איתם בעיה בבישול.. בגלל תכוניתהם להיות מסיסים במים, בבישול עצמו יופרשו ולכן כדאי להשתמש במעט מים או לנצל את מי הבישול. הויטמינים שמסיסים במים גם נהרסים בעת לשיפה לאור ולחום... לכן אין ויטמינים שמסיסים במים במרק.

מסיסות במים\שומן - המסיסות קובעת איפה ימצא הויטמין במזון, כיצד יספג במערכת העיכול וכיצד יאוחסן בגוף..

מקווה שעזרתי
amir harduf מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:12.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים