|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לויל ביינום יש כתפיים וזרועות מעולות זה בטוח
אבל לכו תדעו אולי הוא לא טבעי עריכה: אחחחחח קארל "הדור" מאלון.. איזה שחקן, איזו נוסטלגיה. הוא והרכז ג'ון סטקטון מיוטה היו הצמד שהתחרה בשנות ה-90 על הצמד הלא פחות אימתני מייקל ג'ורדן וסקוטי פיפן של שיקאגו בולס
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דרון וויליאמס וקרלוס בוזר.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה כדורסל אחי שחכת? אין שם סטרואידים וכאלה עושים להם בדיקות שתן וכל מיני דברים כאלה אם הוא לא היה טבעי והיה לוקח חומרים אז הוא לא היה שחקן כדורסל. למשל אני זוכר איזה עצן שהוא זכה מקום ראשון ולקחו לו את המדליה בגלל שגילאו שהוא לקח חומרים שעזרו לו ויש הרבה סיפורים כאלה וגם גילו שלארנס אמסטרונד לא טבעי ורצו לעשות עם זה משהו ואני לא זוכר איך זה נגמר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() לקארל מאלון יש אחלה של גוף, בדיוק לפני 10 שנים הוא ודניס רודמן עשו הופעה ב-wcw, למאלון היה גוף דיי מאסתי ביחס לגובה שלו וחיטוב מטורף!
אלונזו מורנינג גם סוס של סוסון ב-nba. מישוה ראה את סיידורף בגמר האלופות? יש אחלה מאסה וחיטוב מטורף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
ד"א, gog, דרון וויליאמס עוד צעיר, ונראה שעמדת הרכז תפורה עליו. איפשהו בעוד 3-4 שנים, כשג'ייסון קיד וסטיב נאש יפרשו, הוא הייה הרכז המוביל של הליגה. לא נראה לי שהוא יגיע לרמתו של ג'ון סטקטון האגדי, כך גם קרלוז בוזר, בהשוואה לקארל מלון.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טוקסיסיטי, אתה גם תמים ![]()
![]() |