![]() |
וייל בינום ממכבי ת''א חיה לא?
הוא שרירי לאללה לא?
תמיד גם השדרים אומרים שהוא חזק והוא צריך יותר להשתמש בפיזיות שלו. יש לו כתפיים מפלצתיות. אשמח אם תעלו תמונות שלו |
כן אבל הוא שחקן טיפשש הוא מנסה להטביע מול 4 שורים שגבוהים ממנו ב219039012- מטר....:thumbdown:
|
חרא של שחקן שיעוף כבר
|
יש לו גם צורה יפה בידיים
|
ציטוט:
מכבי ת"א הם לא כמו בשנים שעברות, שהם היו דורסים את הליגה.. חוץ מזה, שלסגל הזה אני לא מתחבר בכלל... |
הוא מאד מסתי לדעתי. יופי של זרועות וכתפיים. אבל זה לא עוזר לו כי הוא לא משתמש בזה. הוא משחק כמו סולומון - גארד שמסתמך על המהירות והאטלטיות שלו כדי לחדור הגנות. הבעיה שבדיוק כמו סולומון, גם הוא נכנס לזה יותר מדי והופך לאגואיסט אפס שהורס את המשחק. והשנה אין את פארקר שיאזן את זה.
|
|
מה איתו?? תגידו לו שהגיע זמן לחיטוב כבר.. ;)
http://www.raisport.rai.it/RaiSport/...uilleONeal.jpg |
מני שים שים תמונות של מורנינג ורובינסון (דיויד)
מאסה+חיטובים חבל על הזמן... |
קרללל מלוןן דא מייל מאן !
אחד השחקנים החטובים והשריריים שראיתי באן בי איי זה רובינזון חולצה מס' 50 מהספרס (לשעבר), כשהוא הוריד חולצה פעם אחת היה לו חיטוב נדיר ומסה מאוד יפה. |
|
|
חיה.. לביינום יש חתיכת עיצוב בידיים :o
איזה יד מפלצתית יש לתמונה שמני פירסם :ם |
לויל ביינום יש כתפיים וזרועות מעולות זה בטוח
אבל לכו תדעו אולי הוא לא טבעי עריכה: אחחחחח קארל "הדור" מאלון.. איזה שחקן, איזו נוסטלגיה. הוא והרכז ג'ון סטקטון מיוטה היו הצמד שהתחרה בשנות ה-90 על הצמד הלא פחות אימתני מייקל ג'ורדן וסקוטי פיפן של שיקאגו בולס |
ציטוט:
דרון וויליאמס וקרלוס בוזר. |
ציטוט:
זה כדורסל אחי שחכת? אין שם סטרואידים וכאלה עושים להם בדיקות שתן וכל מיני דברים כאלה אם הוא לא היה טבעי והיה לוקח חומרים אז הוא לא היה שחקן כדורסל. למשל אני זוכר איזה עצן שהוא זכה מקום ראשון ולקחו לו את המדליה בגלל שגילאו שהוא לקח חומרים שעזרו לו ויש הרבה סיפורים כאלה וגם גילו שלארנס אמסטרונד לא טבעי ורצו לעשות עם זה משהו ואני לא זוכר איך זה נגמר |
לקארל מאלון יש אחלה של גוף, בדיוק לפני 10 שנים הוא ודניס רודמן עשו הופעה ב-wcw, למאלון היה גוף דיי מאסתי ביחס לגובה שלו וחיטוב מטורף!
אלונזו מורנינג גם סוס של סוסון ב-nba. מישוה ראה את סיידורף בגמר האלופות? יש אחלה מאסה וחיטוב מטורף. |
סהר נשמה, אתה תמים :)
אין היום אף (ואני מתחייב על זה) ספורט מקצועני שאין בו חומרים כלשהם. אולי חוץ מפוקר ופינגפונג. |
ציטוט:
ד"א, gog, דרון וויליאמס עוד צעיר, ונראה שעמדת הרכז תפורה עליו. איפשהו בעוד 3-4 שנים, כשג'ייסון קיד וסטיב נאש יפרשו, הוא הייה הרכז המוביל של הליגה. לא נראה לי שהוא יגיע לרמתו של ג'ון סטקטון האגדי, כך גם קרלוז בוזר, בהשוואה לקארל מלון. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ