|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
נגיד מתחיל עם 60 קילו -10 חזרות ( 10 חזרות כי זה חימום ) ואז 80 - 8 חזרות 100 - 5-6 פעמים 110 -2-3 ואז RM1 שלי -120 עריכה : אני ממשיך לעשות עוד חזרות עם קרש לקיצור דווח ! וזה בהרה יותר קל ואני עולה עם זה על 140-150 קילו ..זה עוזר לך בנעילות ! ואז בשאר התרגילים עושה 2 סיטים כל תרגיל של 4-6 חזרות - גם תלוי במצב לפעמים אני מוריד משקל ועושה 8 , אבל העיקר שמקסימום אצלי זה 8 ואני עובד 6 ימים בשבוע , כל יום על שריר אחד א' -גב ,ב'-חזה , ג' -יד קדמית , ד' -יד אחורית , ה' -רגליים , ו' - כתפיים ..סדרתי את זה שמה שחשוב לי (איזה שריר מהם ) יהיה לי ביום שנוח לי בלי הרבה עבודה שאני ישקיע בו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חשבתי שאני היחיד בפורום שמאמין בתדירות נמוכה , עם 900 סטים לשריר!!!! :):):):) הידד!!! אלללההההההה אליאב וסוליקו לשלטוןןןןןןןן דרך אגב חחח אנחנו היחידים פה שמאמינים בתדירות נמוכה והרבה סטים לשריר בכל אימון... התוצאות מדברות בעד עצמן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחח וגם אני חשבתי שאני היחיד !!! אתה גם עושה כמוני על התרגיל הראשון כך עולה במשקל חח ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אותו דבר בתחילת אימון רגליים/ גב אני לוקח איזה תרגיל מורכב ומתחיל ככה את האימון בחזרות נמוכות , במשך האימון עולה לאט לאט אבל האמת שאני עובד גם ב-10 חזרות לפעמים , אני אנסה לרדת רק לחזרות נמוכות כמו שאתה עושה נראה איך הגוף יגיב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() אוקי, לפני רגע סיימתי אימון של יד אחורית קידמית ובטן.
היה לי היום ג-ג 12 חזרות בכל סט, ניסיתי לעשות כפיפת מרפקים עם משקוליות יד כמו שאני רגילה עם משרל 5 ק"ג לכל יד. הגעתי למסקנה שזה קל מדי ואני בקושי מרגישה, לקחתי 7 ק"ג לכל יד, בקושי עשיתי 6 חזרות לכל יד ונשברתייי... 6 חזרות זה מעט מדי... אמרו לי מינימום 8... אז מה עדיף? להמשיך עם ה5 ק"ג או להתחיל לעבוד עם ה7?
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
תמשיכי על ה7 ועד הזמן את תתרגלי גם יש בזה משו שכל הזמן עושה הרבה חזרות עם משקל נמוך ופתאום שאת עולה זה נראה קשה אז תני לגוף להתרגל ותראי שבאימון הבא תעשה 8-9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
ואז סט אחד של 6 חזרות עם ה7 ק"ג איך זה?
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אני יכול להגיד לך איך זה יגיב אתה תגיע למצב שהמשקל שאתה עושה עליו 6-7 יהיה לך קל עם הזמן נראה לי אנחנו היחידים פה עם התוכנית הזאת חח |
|
![]() |
![]() |