|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני מקסימום מגיע ל6-8 חזרות ורוב האימון זה חזרה אחת ! רק אם העמסתי הרבה ומרגיש כבר חלש אז מוריד משקל ועושה 6-8 חזרות חחח והיא באה ואומרת לי 20 חזרות סנדריק סנדיק סנדיק שלנו !! תרגעי עם הזחרות חח ואם את רוצה להוריד שומן זה לא רק תלוי באימונים ! זה הרוב תזונה ! אם אין תזונה טובה אין חיוטב והכי חשוב זה הגירוי ! ..את לא יכולה לשים משקל קל ולעשות 12 חזרות כאילו את במנוחה ! ..תפציצי משקל כאילו אין מחר נגיד אם היתי במקום ואני יודע שב10 קילו ( דוגמה ) אני יכול לעשות 12 חזרות ומרגיש טיפת גירוי אז אני יעלה ל12 וחצי ואני ינסה ! ורוב סיכוי שאני יגיד ל9-10 וזה עדיף לי מה12 שלא מרגישים בהם ! ועם הזמן מגיעים ל12 ואז מעלים משקל שוב עריכה : ה12 חזרות אצלי זה 6 ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דרך אגב כל האימון זה הרוב 1-2 חזרות? איך התוכנית אימונים שלך נראית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
נגיד מתחיל עם 60 קילו -10 חזרות ( 10 חזרות כי זה חימום ) ואז 80 - 8 חזרות 100 - 5-6 פעמים 110 -2-3 ואז RM1 שלי -120 עריכה : אני ממשיך לעשות עוד חזרות עם קרש לקיצור דווח ! וזה בהרה יותר קל ואני עולה עם זה על 140-150 קילו ..זה עוזר לך בנעילות ! ואז בשאר התרגילים עושה 2 סיטים כל תרגיל של 4-6 חזרות - גם תלוי במצב לפעמים אני מוריד משקל ועושה 8 , אבל העיקר שמקסימום אצלי זה 8 ואני עובד 6 ימים בשבוע , כל יום על שריר אחד א' -גב ,ב'-חזה , ג' -יד קדמית , ד' -יד אחורית , ה' -רגליים , ו' - כתפיים ..סדרתי את זה שמה שחשוב לי (איזה שריר מהם ) יהיה לי ביום שנוח לי בלי הרבה עבודה שאני ישקיע בו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חשבתי שאני היחיד בפורום שמאמין בתדירות נמוכה , עם 900 סטים לשריר!!!! :):):):) הידד!!! אלללההההההה אליאב וסוליקו לשלטוןןןןןןןן דרך אגב חחח אנחנו היחידים פה שמאמינים בתדירות נמוכה והרבה סטים לשריר בכל אימון... התוצאות מדברות בעד עצמן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחח וגם אני חשבתי שאני היחיד !!! אתה גם עושה כמוני על התרגיל הראשון כך עולה במשקל חח ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אותו דבר בתחילת אימון רגליים/ גב אני לוקח איזה תרגיל מורכב ומתחיל ככה את האימון בחזרות נמוכות , במשך האימון עולה לאט לאט אבל האמת שאני עובד גם ב-10 חזרות לפעמים , אני אנסה לרדת רק לחזרות נמוכות כמו שאתה עושה נראה איך הגוף יגיב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() אוקי, לפני רגע סיימתי אימון של יד אחורית קידמית ובטן.
היה לי היום ג-ג 12 חזרות בכל סט, ניסיתי לעשות כפיפת מרפקים עם משקוליות יד כמו שאני רגילה עם משרל 5 ק"ג לכל יד. הגעתי למסקנה שזה קל מדי ואני בקושי מרגישה, לקחתי 7 ק"ג לכל יד, בקושי עשיתי 6 חזרות לכל יד ונשברתייי... 6 חזרות זה מעט מדי... אמרו לי מינימום 8... אז מה עדיף? להמשיך עם ה5 ק"ג או להתחיל לעבוד עם ה7?
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אני יכול להגיד לך איך זה יגיב אתה תגיע למצב שהמשקל שאתה עושה עליו 6-7 יהיה לך קל עם הזמן נראה לי אנחנו היחידים פה עם התוכנית הזאת חח |
|
![]() |
![]() |