|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אולי שלך לא אתה שואף להתחרות לפי מה שהבנתי וראיתי גם סרטונים שלך ביוטיוב ואתה יותר גדול ממנו. אבל עדיין לקרוא לו שחיף עם יד 37 זה ממש הגזמה והשתחצנות כי אני מניאק אם אין לו יד 40 ויותר. כי ככה לא נראת יד 37 על מטר 90 אני ראיתי יד 37 על מטר 80 והיד של מייקל לואיס בהרבה יותר גדולה וכך בחשבון שהוא חטוב בערך על 9 אחוז שומן וזה הגודל של היד שלו. אם אתה נותן לו חצי מהידע של משתמש ממוצע בישראלבודי ותקופת מאסה של שנה או חצי שנה תאמין לי שאתה תישאר עם פה פתוח. לא מזלזלים סתם ככה בבן אדם אני מתערב אתיכם שהוא מזיין בנות כל היום ויותר בנות ממה שרוב הפורום יזיי בחיים שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ובקטע המודגש אתה צודק,אבל כל עוד הוא טוען שהוא אנטי "חלבונים ואבקות וסטרואידים" הוא ישאר במקום אבל הוא סתם דוגמן זה לא המטרה שלו אז לא משנה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי חבר שמן 120 קילו על 160 שעושה דברים שחצי מהנערים בגיל שלנו (17-18) לא חלמו ולא יעשו ב10 שנים הקרובות.. מזיין מפה ועד הודעה חדשה.. יש לי כמה וכמה חברים שחיפים וגם חטובים שזופים ומסתיים שלא מגיעים לרבע ממנו.. הוא אשכרה מקמבן בחורות לחברים.. הילד כפות הקטן הזה שחש סן גוקו יזיין יותר ממני? think again baby.
![]() |