![]() |
עומרי מפליקס במהלך אימוניו
|
עכשיו בלי להיסטלבט עליו אם אתה נותן לי "לגדל" אותו אני עושה ממנו חיה לא נורמלית אם הרצון שלו להתקדם
|
יותר מידיי שרירים זה כבר מגעיל...
סתם לא, עכשיו ברציינות... ביחס לגיל הוא ממש לא רע.. |
הוא כבר יותר מ14 אם אני לא טועה, ופה כבר רואים שהוא בכלל לא מדהים, נחמד אבל לא יותר.
ולא נמאס לו לצלם את עצמו לעשות וידיאו על עצמו? יש בויבילדרים מקצועיים בלי כל כך הרבה תמונות... |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחח.....
עוד פעם הילד הזה? לבן דוד שלי בן 10 יש יותר מסה וחיטוב מימנו והוא לא מתאמן. |
אין לו גוףף בגרוש..., יש אולי טיפטיפטיפטיפה כוח אבל זהו...
|
בן כמה הוא ??
|
ציטוט:
|
שחיףףף
|
תשמעו הוא מרים משקלים דווקא די מרשימים לגילו,ואני בספק אם הרבה מפה הרימו משקלים כאלה,גם אם זה סתם להרשים.
|
הוא חזק כן לגיל שלו אבל מה הבן אדם בטח סתם מתאמן כל החוכמה שיעשה מסה נכונה שישמור על תזונה ושיתקדם וואלה שיבוא לפה לפורום נסדר אותו במקום שיראה את הסרטונים שלו לכל הNOOBS בוואלה ובתפוז שלא מבינים שיט מהחיים שלהם ראינו כבר את התגובות על ג'י קטלר "איש אדום" חחחחחחחח שיבוא לפה וניראה כבר מה יצא ממנו ככה סתם חוץ מטיפה כוח וחיטוב אין לו כלום:nono:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ישרוטים אני רוצה לראות אך אתם הייתם נראים בגיל 14 נדיר לראות מישהו כזה מורעל בארץ בגיל הזה כל הכבוד לו:clap:
|
חחח דווקא סוס רציני לגילו..אבל הוא סועד סרטים חושב הוא מינימום קאטלר..
|
ציטוט:
חחחח סועד סרטים :clap: :laugh: :clap: הזכרת לי את "רועי\יורי" מארץ נהדרת. יש מצב= יש תרחיש סוף הדרך= קץ העולם מגיע לך מוניטין על זה שצחקתי קצת :) |
ציטוט:
|
עכשיו שאני חושב על זה איזו זכות דיבר יש לכם בכלל אני בגיל 14 הייתי נראה חצי ממנו והיום אני נראה כפול ממכם...
חכו עוד משהו כמו 3 שנים הוא יבוא לפה ופשוט מאוד יצחק עליכם הוא מורעל ולא נראה שהוא עומד לפרוש מהענף בזמן הקרוב...חח אני במקומכם הייתי שוקל מילים מגיע לו כבוד:clap: |
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1532342
סוס אמיתי יש פוטנציאל! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ