|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() בהמשך לשאלה כאן http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=21222&page=1
הציעו לי לשים את התפריט שלי כאן ותייעצו לי מה לשנות/ להוסיף! התפריט: אני משתדל לא לאכול הרבה, כי אני פוחד לשמין חזרה. אז זה בערך התפריט שלי ליום: 1. לפעמים אני אודל דגנים- קורנפלקס ולפעמים אני רק שותה חלב. 2. 4 פרוסות לחם עינן עם קוטג'/ גבינה (צהריים) 3. מנת פחמימות (אורז/ אטריות/ פסטה)+ מנת חלבונים (בשר/ עוף) (אחר הצהריים- שעתיים שלוש לפני האימון) 4. (אחרי אימון- אם אין איצון אני לא אוכל) טונה עם פחמימות. בין הארוחות אני אוכל פירות ( תפוח, אגס וכאלה...) קראתי כאן מאמרים ותפריטים של אנשים והבעיה היא שכמעט כולם משלבים אבקת חלבוני/ מי גבינה ועוד תוספי מזון שאני לא יכול לרכוש! |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() אם אני קצת פוחד להשמין, ואני מתאמן 3 פעמים בשבוד אימון כוח ועוד פעמיים בשבוע אירובי, איזה מהתפריטים הבאים מתאים לי:
http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=8033 |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() מה יש לך? אתה צריך מאסה אתה לא בין? אם תוכל כמו שצריך ותתאמן,אתה לא תשמין.תבחר אתה מה נוח לך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() אז על איזה תפריט מבין אלו את ממליץ:
ttp://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=8033 |
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() מאיפה לי.אני אישית אוכל המון וזהו.אין לי זמן לתפריטים.אני פשוט אוכל המון בשר ודגנים ובכלל כל מה שצריך למאסה.לפעמים יוצא לי 6 ארוחות ביום זה תלוי בזמן..תנסה את כולם ותראה מה מתאים לך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ניסיתי לבנות לי תפריט שמתאים לי אישית, לא הצלחתי להגיע לBMR שלי (לפי חישוב שלי הוא 2000):
ארוחת בוקר 4 פרוסות לחם מחיטה מלא עגבניה 200 גרם קוטג' %3 שומן סה"כ קלוריות לארוחת בוקר : 394.5 ארוחת ביניים תפוח-עץ עם קליפה סה"כ קלוריות לארוחת ביניים : 59 ארוחת צהריים 2 ביצים קשות 2 פרוסות לחם לבן 120 גרם גבינה לבנה %5 שומן סה"כ קלוריות לארוחת צהריים : 400 אחר הצהריים 1.5 כוסות אורז לבן מבושל חזה עוף/ בשר בקר סה"כ קלוריות לאחר הצהריים : 582.7 ארוחת ערב (לפני אימון) תפוז, ללא קליפה סה"כ קלוריות לארוחת ערב : 86.48 ארוחת לילה טונה משומרת בשמן 2 מלפפונים עם קליפה סה"כ קלוריות לארוחת לילה : 276.26 צריכת קלוריות יומית: 1800 אני ישמח לביקורת! |
![]() |