|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אין קשר, במקום הפרפר תבחר שיפוע.
תוריד את התרגיל השני ותעשה 4 סטים לחיצה צבאית. בנט אובר רוו זה תרגיל לגב. יש גירסה עם מוט ועם דאמבלים. הגירסה עם הדאמבלים בעברית נקראת מסור. בקשר לרגליים תאמץ מה שאמרתי, חשוב רגליים גדולות.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() כמה שטויות בפוסט אחד בזמן הקצר שלא הייתי פה
אורי סילבר אמרת שטויות בלי לדעת בכלל על מה אתם מדבר. הרסתם את התוכנית לגמרי, מה הרגע אמרתי? בשביל שהתוכנית תעבוד צריך תרגילים מורכבים בלבד? אז מה הנפות ידיים לצדדים מה ההיגיון פה? בזמן ההנפות ידיים לצדדים הטרייספס כבר מספיק לנוח. בוא נחזור רגע לתוכנית בתוכנית מהסוג הזה שכח מתרגילים כמו פרפר במכונה או ההנפות הטיפשיות האלה לצדדים, אין בהם שום צורך נתמקד בתרגילים מורכבים בלבד. תעשה בנץ' ללא שיפוע + בנץ' בשיפוע חיובי זה אמור בהחלט להספיק. בנץ' בשיפוע חיובי עובד מצויין על הכתפיים כמעט כמו בלחיצת כתפיים. כתפיים - אני ממליץ על לחיצת כתפיים כדי שתהיה גם תוספת עבודה על כתף אמצעית, מילטרי פרס מפעיל כמעט רק את הקדמית ובדיוק להפך מפעיל הרבה יותר את הטרייספס מלחיצת כתפיים. תעשה 3-4 סטים על טווח חזרות של 8 זה יספיק. הטרייספס לבינתיים ממשיך לעבוד. גב - עזוב אותך פולי עליון מאחורי העורף, תעשה לפנים אתה יכול אחרי גב להוסיף 2 סטים על כתף אחורית. רגליים - סקוואט מפעיל מצויין גם את ההאמסטרינג רגל אחורית, אתה יכול מיד אחרי סקוואט להוסיף 2 סטים של כפיפות בירכיים אם אתה מעוניין לתת דגש על האמסטרינג. בבקשה מי שלא יודע לעבוד על השיטה הזאת שלא ינסה לחרבש תוכנית ולאבד את כל האפקט עליה, תודה. ואם אתה רוצה לקבל את מירב האפקט אל תשנה את הסדר של השרירים כמו שכתבתי מקודם, חבל לנסות להיות חכמים ולא להשיג תוצאות. אורי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד אתה דפוק? אני כל הזמן אומר לו לעבור לתרגילים המורכבים? אני הייתי נגד ההנפות.
אמרתי לו ברגליים לעשות סקוואט להמסטרינג ולג פרס לקוואדס שיהיה שווה. בלי קשר שהכי טוב לקחת לחיצה צבאית בתור תרגיל יחיד וכתפיים, בלחיצת כתפיים הטרייספס עובד אחורשמוטה אני עושה אותו.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |