|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחשוב על זה
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן אני אחשוב על זה, בנתיים אני מפנטז על האחוזים הנמוכים ואני יודע שאגיע לשם יהיה קשה להפרד. זה בעיה עם גנטיקה כמו שלי אין לי מצב ליחס יותר טוב מ1ל1 אולי קצת.. טוב אני מתחיל לפזול לכיוון ud.20 לעלייה במסה, אולי זה הפתרון.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך עוד הרבה לגדול. אין לך תחרות מחר, גם הקיץ לא עומד בפתח. תעשה מסה נורמלית. אתה לא תגדל מ100-200 קל' מעל התחזוקה. ושלא תחשוב שחצי קילו בשבוע זה מעט. עד עכשיו עלית יותר כי היית בתחילתם של האימונים. UD2 לעלייה במסה?!? קראת את הספר? קראת לוגים של אנשים שעשו את זה?!? (גולן, משה) UD2 זו לא תוכנית לעלייה במסה. נקודה. בקיצור, תמשיך לגדול. יש לך עוד הרבה לאן. אתה בגיל צעיר, חבל לעשות בגילך חיטוב. בטח ובטח שדיאטה קטוג'נית שלדעתי בגילך יש לה השפעות הרסניות על הגוף! אתה עדיין בשלב של התפתחות. תחשוב גם על זה. לא הכל בחיים זה יחס שריר - שומן. שיהיה בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#5 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
2. אם אתה מתכוון לעמוד וחצי הזה שלייל כתב בסוף הספר.. אז שיבושם לך. אני חשבתי שאתה מתכנן לעשות UD2 רגיל וכתוצאה מכך מצפה גם לעלייה במסה. |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. כי זה אותם עקרונות בסופו של יום.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כנס ללוגים, הצג את כולם ותופתע לגלות לוג חיטוב של כ20 עמודים אם איני טועה. PSMF וUD2 אלו באמת שני עולמות שונים.. הלוג הראשון שלו הוא זה שדומה בעקרונותיו.. באמת שניתן ללמוד ממנו הרבה על חיטוב. ושוב, אתה לא צריך חיטוב! שכח מזה בשלב זה.. חבל. 2. נכון וגם פה הוא מדבר על כמות פחמ' נמוכה. משהו כמו 100 גר' ליום. ממש לא מתאים למסה לדעתי וייתן לך עליה מזערית אם בכלל. הרעיון הוא לא לעלות בשומן. אל תיתן לשומן להטריד אותך כעת. אתה בתחילתם של האימונים (עכשיו כבר פחות) - בשלב זה העלייה בשומן צריכה להיות מזערית אל מול העלייה בשריר. אל תשכח את גילך הצעיר שמונע ממך להתפתח בצורה אופטימלית. |
|
![]() |