|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() אבל המאמרים שלכם גברייים זההקטעע!!!
יש הבדל בין בנים לבנות בתחום הספורט והוא ענק, אם אני אעבוד על רגליים עם משקל יותר גבוהה מספר חזרות יותר נמוך, םשוט תגדל אצלי הרגל ותיהיה מכוסה בשומן וסתם יראה כאיול שהשמנתי. אני סך כל רוצה עיצוב, אני לא רוצה להתנפח. אני רוצה קוביות עדינות בבטן, חלוקה של שריר היד, וחלוקה של שריר הרגל, ושהרגל תיההי כולה מוצקה. ממש לא אכפת לי המכתפיים החזה או הגב. הנה אצלה יד פשוטט רגליים מדהימות, ולכאלה אני שואפת. ואת החלוקה הזו שאצלה בידיים http://www.frankzane.com/images/christine.gif
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממש לא מבין מה המטרה שלך?
אם את הולכת לגיוון פיתוח גוף אז התוכנית על הפניםםםם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
אני סך הכל רוצה שרירים עדינים בידיים ובבטן, ורגליים מוצקות ושתיהיה חלוקה יפה בהן
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תעבדי בטווח של 8-15 חזרות זה היה סבבה אבל גם החלוקה של השרירים לא משהו כתפיים עם ידים ![]() רגליים חזה וגב ואת עושה עושה חלוקה לא שווה תעבדי אם כבר AB 4 פעמים בשבוע ותעשי חלוקה כזאת A- חזה+ רגליים+יד אחורית B גב+ כתפיים+ יד קדמית בטן תתדחפי איזה 5 -6 סטים באחד מהאימונים שככה יוצא לך לעבוד פעמים בשבוע על כל השרירים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חלוקה של שריר היד, של שריר הרגל וכו' לא משיגים רק ע"י חיטוב כי אין לך שם מספיק שריר. עדיף לעלות במסה ואז לחטב כדי שיהיה לך יותר שומן בגוף, ולא תראי כמו סתם אנורקסית שמתאמנת.
![]() |