|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
אתם לא אמורים להיות רעבים בזמן החיטוב, אתה צריך לטחון כל הזמן רק דברים עם פחות אחוזי שומן.
תביא לבצפר סלטים יוגורטים פירות ירקות לא חסר... חוץ מזה גמאני בבצםר תמיד רעבה, בבית אני יכולה לשבת 10 שעות בלי להיות רעבה, בבצפר שעה אחת ואני מרגישה כאילו שלא אכלתי שבוע =\ בגלל זה אני מביאה הרבה אוכל ללימודים (נו הרבה יחסית אלי)
|
|
|
|
#2 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
פירות לא ממש מתאימים בחיטוב. והלוואי שחיטוב היה כזה פשוט שכל מה שצריך זה לטחון אבל עם אחוזי שומן נמוכים
![]() חיטוב 2007 ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
וגם ערך גליקמי ונתרן וכל מני חרא כזה
![]() חיטוב 2007 ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
ציטוט:
וואלה אני צריך להיות על 4000 קלוריות כדי להרגיש סבבה. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
פעם כשהייתי 1500 הייתי בוכה XD עכשיו אני אוכלת 1200 מרגישה מפוצצת. אשאר ככה. איזה כייף זה בטח לטחון כל היום=\ נראה לי שהייתי צריכה להיוולד גבר. ממתי ילדות בנות 14 מתעניינות בכושר ומשקולות ![]()
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
יש בנות שיוצאות למחלמה הזו, שנמשכת כל החיים, ויש כאלה שמרימות ידיים מההתחלה ופורשות ובסוף נהיות שמנות.
|
|
|