ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   לא יכול ללמוד מרוב רעב....... (https://israelbody.com/showthread.php?t=9206)

Deja Vu 02-05-07 15:47

לא יכול ללמוד מרוב רעב.......

תגידו יש פה עוד תלמידים שלומדים לבגרויות והם בחיטוב?אני ממילא קצת דפוק וקשה לי להתרכז אבל הרעב הורג אותי אני מוצא את עצמי מפטנז על מאכלים וכל שנייה מסתכל על השעון לראות מתי הארוחה כבר יש פה עוד כמה שרוטים כמוני?מה אתם עושים במצב כזה?

doron21 02-05-07 15:51

במצב כזה שותים המון מיים
אבל אל תגזים כי אז תרגיש נפוח בבטן ובכלל לא תוכל ללמוד

Deja Vu 02-05-07 15:52

זה לא עוזר אני שותה כבר שלוש ליטר מים ביום.....

Der Metzgermeister 02-05-07 15:56

תטחן יקרות

doron21 02-05-07 15:56

לך לגיל הוא יגד לך מה לעשות=]
סתםםםםםם
אני זוכר שכשהייתי רעב מת הייתי שותה כוס תה ירוק חם..אני לא יודע כמה זה יכול לדפוק את החיטוב..ואם בכלל אבלללל זה סוגר אותך..לפחות לחצישעהשעה

PcGunMan 02-05-07 15:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
תגידו יש פה עוד תלמידים שלומדים לבגרויות והם בחיטוב?אני ממילא קצת דפוק וקשה לי להתרכז אבל הרעב הורג אותי אני מוצא את עצמי מפטנז על מאכלים וכל שנייה מסתכל על השעון לראות מתי הארוחה כבר יש פה עוד כמה שרוטים כמוני?מה אתם עושים במצב כזה?

אני בחיטוב ואני ממש לא רעב :wiggle:
והחיטוב שלי מתקדם לא רע בכלל ...

Night_Wolf 02-05-07 17:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu

אני,ואתה כעקרון לא אמור להיות רעב בחיטוב אחי מה התפריט שלך כולל?תוכל להעלות אותו?

תלעס מסטיק ללא סוכר אחי זה יעסיק אותך ויגרום לך גם לשכוח ת'רעב

sojg00n 02-05-07 17:29

תתחיל לעשן אחי...:jockey:

cono 02-05-07 17:49

גם לי יש בעיות כאלה... אני מביא המון מלפפונים לבצפר זה ממש עוזר....

gman 02-05-07 17:50

תטחן ירקות,אבל לא חסות למיניהן, אלא דברים יותר משביעים עם טעם כמו עגבניות שרי...
תשתה מלא...

Fatty 02-05-07 17:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cono
גם לי יש בעיות כאלה... אני מביא המון מלפפונים לבצפר זה ממש עוזר....

:):):):) גם אני. כל הזמן כל החבר'ה בבצפר צוחקים עלי שכל זמן שהם רואים אותי אני אוכל מלפפון.

גם מדי פעם איזה ידידה שואלת אותי כזה "אז איך הולך עם הדיאטת מלפפונים שלך?"

חח

Jones 02-05-07 18:00

פשוט מאוד ,בתקופת הבגרויות אל תעשה חיטוב!!!
תראה במצב שלי:עכשיו הבגרויות(ואני נאלץ לוותר על החיטוב)אבל אוכל סדיר נמצא במאזן קלורי שלישי ללא אירובי כי אין לי כוח,כי כשאני רעב המוח לא מתפקד.

Deja Vu 02-05-07 20:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס
פשוט מאוד ,בתקופת הבגרויות אל תעשה חיטוב!!!
תראה במצב שלי:עכשיו הבגרויות(ואני נאלץ לוותר על החיטוב)אבל אוכל סדיר נמצא במאזן קלורי שלישי ללא אירובי כי אין לי כוח,כי כשאני רעב המוח לא מתפקד.

וואלה אני מסיים עוד שבוע וחצי תחיטוב והבגרויות שלי מתחילות עוד שבועיים ככה אבל לא נורא מקסימום הבגרויות הראשונות לא היו משהו נפצה על זה בהמשך

Deja Vu 02-05-07 20:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
אני,ואתה כעקרון לא אמור להיות רעב בחיטוב אחי מה התפריט שלך כולל?תוכל להעלות אותו?

תלעס מסטיק ללא סוכר אחי זה יעסיק אותך ויגרום לך גם לשכוח ת'רעב

שלא תבין לא נכון זה לא שאני מורעב כל היום יש לי תפריט יחסית מאוזן אבל עדיין בחיטוב לגוף יש חוסר במיוחד בשלבים הסופיים וכולך עייף וקשה לך להתרכז רוב הזמן....

sandrik 02-05-07 20:20

אתם לא אמורים להיות רעבים בזמן החיטוב, אתה צריך לטחון כל הזמן רק דברים עם פחות אחוזי שומן.

תביא לבצפר סלטים יוגורטים פירות ירקות לא חסר...

חוץ מזה גמאני בבצםר תמיד רעבה,
בבית אני יכולה לשבת 10 שעות בלי להיות רעבה, בבצפר שעה אחת ואני מרגישה כאילו שלא אכלתי שבוע =\

בגלל זה אני מביאה הרבה אוכל ללימודים (נו הרבה יחסית אלי)

Fatty 02-05-07 20:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik
אתם לא אמורים להיות רעבים בזמן החיטוב, אתה צריך לטחון כל הזמן רק דברים עם פחות אחוזי שומן.

בבית אני יכולה לשבת 10 שעות בלי להיות רעבה, בבצפר שעה אחת ואני מרגישה כאילו שלא אכלתי שבוע =\

חמודה, כדאי לך להמשיך לקרוא מאמרים.

פירות לא ממש מתאימים בחיטוב.
והלוואי שחיטוב היה כזה פשוט שכל מה שצריך זה לטחון אבל עם אחוזי שומן נמוכים

Dino Psaras 02-05-07 20:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik

מה זה לא אמורים להיות רעבים בחיטוב?

וואלה אני צריך להיות על 4000 קלוריות כדי להרגיש סבבה.

SaBaGMaN 02-05-07 20:49

כל מה שיש לי להגיד זה - חוסר בפחממה.
אין מה לעשות ברגע שהתפריט דל יחסית בפחממות זה לא קל,עצבנות,עייפות,חוסר ריכוז במצבים קיצוניים גם דיכאון ירידה בחשק המיני ועוד..(פה גם מדובר בתפריט דל קלוריות בכללי לא רק חוסר בפחממות)
ילד (ולא אני לא מרגיש מבוגר ומיתנשא עליך,כולנו ילדים) תעשה טובה לעצמך ותעלה לאט לאט את כמות הקלוריות בתפריט כי זה יכול ליפגוע בך לאורך זמן..
תיקח אפילו קצת זמן של מאזן נייטרלי וכו'..תשמור על הבריאות שלך ותעשה את זה עם איש מיקצוע
כי לפעמים אנחנו רק חושבים שאנחנו יודעים מה לעשות,אבל בפועל פוגעים בגוף!
את תיכנס לחיטוב קיצוני מידיי,אפשר גם לרדת יפה עם תפריט מתון אוליי יקח טיפה יותר זמן אבל מה לעשות החיים לא מתחילים וניגמרים בתזונה ואימונים וחשוב שנרגיש טוב
אז שמור על הבריאות שלך ועל ההרגשה הפנימית שהיא ל אפחות חשובה מהמראה החיצוני

Bullet 02-05-07 20:49

אתם כאלו בכיינים...

YNZ 02-05-07 20:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SaBaGMaN
כל מה שיש לי להגיד זה - חוסר בפחממה.
אין מה לעשות ברגע שהתפריט דל יחסית בפחממות זה לא קל,עצבנות,עייפות,חוסר ריכוז במצבים קיצוניים גם דיכאון ירידה בחשק המיני ועוד..(פה גם מדובר בתפריט דל קלוריות בכללי לא רק חוסר בפחממות)
ילד (ולא אני לא מרגיש מבוגר ומיתנשא עליך,כולנו ילדים) תעשה טובה לעצמך ותעלה לאט לאט את כמות הקלוריות בתפריט כי זה יכול ליפגוע בך לאורך זמן..
תיקח אפילו קצת זמן של מאזן נייטרלי וכו'..תשמור על הבריאות שלך ותעשה את זה עם איש מיקצוע
כי לפעמים אנחנו רק חושבים שאנחנו יודעים מה לעשות,אבל בפועל פוגעים בגוף!
את תיכנס לחיטוב קיצוני מידיי,אפשר גם לרדת יפה עם תפריט מתון אוליי יקח טיפה יותר זמן אבל מה לעשות החיים לא מתחילים וניגמרים בתזונה ואימונים וחשוב שנרגיש טוב
אז שמור על הבריאות שלך ועל ההרגשה הפנימית שהיא ל אפחות חשובה מהמראה החיצוני

עם כל אחד שמרגיש קצת רעב בחיטוב יעלה את הסה"כ קלוריות
אז לא היה כזה דבר חיטוב >:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ