|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
תן לנו ת'מקור
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה, אם אני לא בטוח אני פשוט אכתוב "אני לא בטוח", חבל להחסיר מידע. בכל מקרה, הייתי בטוח בזה פשוט שחכתי איפה קראתי את זה, אז לא רציתי לכתוב בטוח בלי שיהיה לי הוכחה מאחורי.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובאופן כללי, אני יכולה לומר שאכילת יתר של סיבים תזונתיים בעצם לא קיימת. אלא מאי? אכילה של סיבים תזונתיים שאינה משולבת עם כמות מספקת של נוזלים עלולה לגרום לבעיות עיכול. מאיפה אני מביאה את זה? למדתי... אין לי מקור ספציפי כרגע, וכמובן, אף אחד לא חייב להאמין לי.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אז איפה קראת את זה? תראה לנו בבקשה
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא משנה, אני עוד אמצא את זה.. בכל מקרה המאמר שפורסם פה בעיקרון הוא גם תומך במה שאני אומר..
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה זה משנה איפה הוא קרא את זה?
אם הוא קרא שיהיה לו לבריאות |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|