|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אולי זה שווה את הכסף
אבל אני הגעתי למה שאני בלי כלום :| רק אוכל אבל עכשיו קנתי ... אבקת חלבון אני מישתמש בא שבוע וגם שורף שומן מישתמש גם שבוע ..
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוספים שמבחינתי הם בגדר חובה, לאו דווקא למתאמן אלא גם לאדם מן השורה:
מולטיויטמין+מינרל ואומגה 3 (ואופציה חזקה לקואנזים Q10). למתאמן: תיסוף ספציפי המותאם לצרכיו האישיים, לא בהסתמך על מבצעים בחנות התוספים הקרובה לביתכם אלא על סמך בדיקות דם, לאיתור חוסרים כאלו ואחרים במערכת. תוספים שהם בגדר אופציה למתאמן: - אבקת חלבון: מטעמי נוחות, ואפשרות חביבה לשדרג מעט את התפריט המייגע - אם מבחינת הטעם ואם מבחינת פרופיל חומצות האמינו. - קריאטין: לנסות בראש ובראשונה מונוהיידרייט, קריאטין הוא קריאטין ואין סיבה להוציא סכומי עתק על תרכובות אסתרים למיניהן, אלא אם כן הוא אינו מוטמע היטב בגוף בתצורתו המקורית. כמו כן איני רואה צורך בביצוע העמסה, שלב מיותר שהינו "מומלץ" בעיקר ע"י רואה החשבון של חברות התוספים השונות. על חומצות אמיניות שונות בתצורתן המבודדת (כולל גלוטמין ו-bcaa) הייתי מוותר, למעט מקרים ספציפיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינתי לא צריך שום תוספים:
אני מחפש את הכל מהמזונות והכל נמצא שם בשפע , זמין , גולמי , טרי ומוחשי. לגבי מולטיויטמין - נראה לי קצת לא הגיוני שכדור מעפן פעם ביום יכול להחליך כמה 2-3 מנות ביום של סלט ירקות ישראלי עשיר. אבקת חלבון - אני אישית אוכל טונה במים אחרי האימון ויש לי גם אומגה 3 ועוד כמה דברים טובים שאין באבקת החלבון. ויטמין C אסטרולה - יש לנו פה בשפע. הלו - אנחנו חיים בישראל - ממלכת הפירות והירקות ושפע המזונות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנוסף, איני מאמין שאתה מסוגל להקדיש כ"כ הרבה זמן, מחשבה, ומקום במעיים לכל צרכי גופך (שלרובם אגב, אינך בהכרח מודע). ציטוט:
ציטוט:
ולצורך ההמחשה - אומגה 3? בטונה שיש בה אולי 0.2 גרם שומן? Yeah Right. ציטוט:
וחשבתי שאתה לא מאמין בכדורים מעפנים, לא? ציטוט:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |