|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אז כמו שאמרתי, שאלתי את ד"ר ירוחם ברק לגבי הדד ליפט. הנה תשובתו מתוך הפורום שלו ב- Starmed.
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אתה לבד תרגיש כאבי גב עוד כמה שנים ותפסיק, חבל להתווכח על ניוטרל, אני עדיין אומר שהסיכון והכאבי גב לא שווים בשביל תרגיל מטרה שהוא זוקפי הגב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לפני שניה אמרתם שזה אותו דבר. בולט אתה צריך ללמוד קצת קניזיולוגיה. זוקפי הגב כמו השרירי בטן הם שרירים מייצבים והם עובדים בהרבה תרגילים בלי שאתה יודע. מצטער אני לא מוצא סיבה לעבוד עליו ישירות, כל מה שמעניין אותי זה היפרטרופיה בשרירים, היפרטרופיה בזוקפי הגב ? לא ניראה לי .. זאת אותה הסיבה שאני לא מאמן בטן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עוד משהו חשוב: דדליפט וסקוואט הם תרגילים יותר מורכבים מבחינת ביצוע, אך גם האפקט שלהם הוא יותר מסך השרירים שהם מפעילים. עבודה אינטנסיבית על דדליפט (וגם סקוואט) מעודדת גדילה כללית של הגוף. לא חיפשתי על זה מחקרים, קראתי את זה בספר של מקרוברט נראה לי. ככה שמי שמתאמן נקי מרוויח מהתרגיל הזה. |
|
![]() |
![]() |