|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חחח לפרוש בחיים לא
דבר שני מי שאמר שאין לי תפריט שלא יבלבל ת'שכל יש לי תפריט כמעט חודשיים מגיל גרנות דבר שלישי אני מתפתח בבית מעולה יותר טוב מהמכון כי במכון כמעט ולא היה מוטיוציה ללכת ולא תמיד יכלו לקחת אותי כן הייתי במכון שנה מתוך זה התאמנתי רק 8 חודשים ואז עשיתי הפסקה חצי שנה וקניתי ציוד לבית אז התחלתי מאפס התאמנתי 7 חודשים בלי תפריט בבית הרבה אירובי שאיתו שרפתי הרבה שומן אבל גם מלא שריר ירדתי מ75 בערך ל 65 שהייתי עושה שעה וחצי אירובי על הבוקר ואז תרגיל לחזה ותרגיל ליד במשך חודשיים ולפני זה הייתי עושה במשך 5 חודשים תוכנית של Abc 6 פעמים בשבוע(כמו עכשיו) בלי תפריט וזאת הייתה תוכנית Heat נראה לי משו כזה אחת הקשות שאיתה התפתחתי טוב אבל אז ירדתי בשריר בחודשיים שעשיתי את השטות של האירובי עכשיו כבר חודשיים כמעט שאני עובד עם גיל וואלק רואים תוצאות מעולות עליתי 6-7 ק"ג בפחות מחודשיים ועליתי בכל המשקלים בכל התרגילים עכשיו גיל אמר לי לעשות חיטוב אז אני עושה אחרי זה עם אני יחליט שאני רוצה להמשיך לגדול אני יחזור למאסה אבל לא נראה לי כי אני לא רוצה להיות ענק אני רוצה גוף סבבה ידיים וחזה נחמדים ובטן טובה זה מה שחשוב לי חוץ מזה אני יחסית גדול מהרבה מהשכבה שלי אני בן 15 וחצי ואני מצלם עם מצלמה מסכנה של פלאפון 0.3 מגה פיקסל אז בגלל זה לא רואים יחסית את איך שאני באמת נראה