|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אני לא ישקר לכם שקיבלתי את המוטיבציה לכתוב בגלל הפורום Vip.
אבל כתבתי את מה שחשבתי שיעניין אותכם. בקשר לאימון הבייתי.......... אחח אני יחזור לזה מתישהוא שחכתי שהפסקתי עם זה
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחח בפורום ויאיפי בוא נאמר שבאמת יש על מה לדבר שם...
גם GAL T למי שזוכר את התותח הזה כותב שם... וגם אם Leo כותב לנו מאמרים והסברים רק בשביל להיכנס לשם מה אכפת לכם הוא רק מועיל והמאמרים שלו מתורגמים מצויין |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
אז נכון שאמרתי שVIP היה חלק מהמוטיבציה לכתוב פה מאמר ורק אנשים מרוויחים פה מזה כמו שאמרת אבל זה לא אומר שכל מי שענה לנוב בצורה מפורטת או פתח הסבר על משהו עושה את זה בשביל VIP אולי כי הנושא מעניין אותו והוא רוצה דיוןעל הנושא או מוניטין או פשוט משעמם לו או שהוא רוצה להראות קונספט אחד לפורום שיתאמנו בו יותר עם על כל מאמר יגידו ש"ואללה פתחת את זה בשביל VIP" אנשים לא ירצו לפתוח מאמרים סתם ככה.......
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח הדבר היחיד המעניין שראיתי שם זה פוסט על אנדרול... ממילא רוב החבר'ה פה טבעיים אז זה לא יתרום שום דבר לפורום הרגיל.... בקיצור תמשיך עם העבודה הטובה תודה על המאמר ומי שלא אומר לו עכשיו תודה מקבל ממני זפטה עם דאמבל של 40 קילו על המצח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ואיזה דיון! החברה כל כך בקיאים בזה! ציטוט:
![]() |